reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

hej, dziewczyny pomozcie plis ;-) czekam na moj wymarzony wozeczek baby jogger w kolorze fioletowym, ale w miedzyczasie chaialam zamowic (bo teraz taniej) spiworek na wymiar do niego tylko mam klopot z kolorem...:baffled: bardzo prosze o pomoc w wybraniu wlasciwego z tych fotek ktore wkleilam-wybor jest miedzy rozem, fioletem ew zielenia, ale strasznie ciezko mi tak nie "na zywo" cos wybrac:-(
DSC00880.jpg

tn1.jpg

tn.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie mnie tez ten roz nie przekonuje choc moze by i ozywil nieco wozek (fiolet raczej przyciemni) a z zielenia to tez fajne polaczenie choc mi bardziej takowe pasuje do wnetrza pokoju anizeli do wozka. a moze jeszcze jakis inny?! :/

na pewno fiolet bedzie najbardziej pasowal i bedzie tez praktyczniejszy bo ciemny (mniej sie bedzie brudzil).

z fioletem mogłabym niestety nie trafic w odcien...

mysle ze szary bylby super.

hmm nim poszlam w rozniaste kolorki tez mi szary przyszedl na mysl;-)
ale ciemniejszy jak na Iwszej czy jasniejszy jak na II-giej fotce?:confused:
1731050584_2.jpg1731050584_3.jpg

reklama
a mnie się widzi fiolet:) ostatnio jestem fanką tego koloru;P
tylko tez taki umiarkowany nie za ciemny i będzie super się komponował!!!

Do góry