reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Alis: u nas był z Kacprem ten model: Baby Design Mini ale starszy, bo rączki mieliśmy nie takie jak tu są ale takie osobne.. bardzo fajny był i lekki, nasz wżył 5,5 kilo, duży kosz na zakupy, łatwo sie składało.... ale niestety zamienili go wlasnie na ten model co wyżej i on już ciezszy ale i rączka inna....

reklama
A może jest mi któraś w stanie coś napisać, na temat navingtona? Chodzi mi dokładnie o model galeon albo corvet. Widziałam juz te wózeczki w sklepie, w sumie to sie wybieram zeby jeszcze sie przyjzec, ale moze macie jakies doswiadczenia? Musze sie na cos decydowac bo termin juz coraz blizej :baffled: a tu pustki w wyprawkowym menu :no:Nie wiem na co bardziej postawić na mozliwość bujania, w galeonie http://www.navington.com/produkty/rama-galeon, czy na system przeciwstrzasowy w corwecie http://www.navington.com/produkty/rama-corvet? W sumie bezpieczeństwo naszej małej będzie najwazniejsze, no ale nie wiem czy opcja bujania jest też warta rozpatrywania???

ja moge powiedziec jedynie ze cadet jest genialny (mamy blizniacze emu z serii delti). co do bujania to jesli przyzwyczaisz dziecko to Ci potem zyc nie da wiec sie zastanow ;)

własnie stałysmy się posiadaczkami espiro metro titan.....pierwszy spacer za nami :) jak na parasolke ok choc moim typem był abc design amigo tylko ciezka ale po zmianie z xlandera trzeba się przereformować :/

Ostatnia edycja:
a ja się pożalę na chicco skip, oj mam nauczkę! chińska tandeta, niestabilna i na domiar złego słychać nas na całym osiedlu...kółka tak piszczą, że moim najlepszym kumplem stał się ostatnio wd40..:-(
chyba muszę poszukać nowej spacerówy

reklama
Do góry