reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Każdy dopasowuje wózek do swoich potrzeb. Ja większość czasu spędzam z wózkiem na spacerach po mieście albo parku, gdzie alejek albo nie ma wcale albo są jakies z poprzedniej epoki. Druga opcja to pobyty u rodziców - podwórko, trawa, wiejskie drogi.... Parasolka z małymi kołami nie dałaby rady niestety. A jak zabieramy małą na zakupy to nie bierzemy wózka, centrow handlowych z kilometrami alejek u nas nie ma wiec dajemy rade ;)

reklama
Hah, a my po weekendowej wycieczce doszlismy do wniosku, ze musimy na takie wypady kupic spacerowe z pompowanymi kolami (juz ogladalam na gumtree jakies uzywane, wiec cos sie pewnie znajdzie). Niby nasz peg perego spokojnie dawal rade na kamienistym trakcie, ale jest mi go zwyczajnie szkoda tak niszczyc.

no i wlasnie z takiego " blachego" powodu mam w domu caly park maszyn :-)

wozek po domu, wozek na spacer (galoper z popowanymi kolami..znakomicie spisuje sie tez na piasku czyli plazy,bo jest 3kolowy), wozek nr 3 . parasolka - na zakupy/szybkie wypady/do samolotu

alis, tak na pierwszy rzut oka to ma bardzo wąskie siedzenie (chociaz to moze tylko zludzenie....), kilka dziewczyn narzekalo że z tych waziutkich siedzen dziecko się zsuwa, zwłaszcza w grubszym ubraniu.

alis, tak na pierwszy rzut oka to ma bardzo wąskie siedzenie (chociaz to moze tylko zludzenie....), kilka dziewczyn narzekalo że z tych waziutkich siedzen dziecko się zsuwa, zwłaszcza w grubszym ubraniu.

Mi się wcale nie wydaje wąskie...hmmm muszę gdzieś namierzyć ten wózek i obejrzeć go na żywo.

alis: wygląda bardzo ładnie...
tysia: zapewne chodziło CI o głębokość siedziska??? nie szerokość??? w naszym I'coo mamy glebokosc siedziska z podnozkiem na 38 cm i uważam, że spokojnie z kombinezonem bez problemu bedzie... nie wiem jak z szerokoscia 33 cm samego siedziska... no ale to można zmierzyć i dodać parę cm i będzie wiadomo czy nie za wąskie..

alis my mamy ten wózek ja jestem z niego zadowlona
pawłek ładnie w nim siedzi nie zsuwa sie sie dobrze sie prowadzi jest lekki w skladaniu
ma ładna kolorystyke
cene w miare przystepna
tylko na trasy po piachu i po trawiwe zbytnio sie nie nadaje
mam nadzieje ze pomogła jak jakies pytabia to prosze piszz :)

reklama
Do góry