N
nataliak
Gość
Nataliak mam do Ciebie pytanie: wiem ze masz wózek emu. Jak on sie sprawdza zima i jaka ma długośc wewnetrzna gondoli? Justyna wyrasta mi z enjoya a i zima bedzie lipa w tym wózku i wlasnie nad emu sie zastanawiam. Ewentualnie widze ze masz pojecie o wózkach to jeszcze spytam o cybexa-mnie interesuje model callisto:-) ja znalazłam o nim tylko ze trzy opinie mysle ,ze Ty masz wiecej :-) bede wdzieczna za odpowiedz.;-)
sorki ze dopiero teraz... emu zima dalo rade, pomijam oczywiscie kwestie zasp i innych ciezkich przeszkod z ktorymi sobie zaden wozek nie poradzi. na standardowa jazde po osniezonych chodnikach sie nadaje. jesli chodzi o dlugosc wewnetrzna gondoli to wg producenta jest to 77cm, przyznam szczerze ze nie mierzylam ale lena jezdzila w niej przez dokladnie 7miesiecy i koniec przypadal na zime a ona do malych dzieci nie nalezy. generalnie po roku uzytkowania nie mamy do tego wozka zadnych zastrzezen. co do cybexa callisto to wiem o nim tyle ile mozna sie dowiedziec ze strony producenta my nastawiamy sie na topaza ale callisto nie wykluczamy.
dziewczyny, które używały chusty macie je jeszcze czy sprzedałyście?
czy nadal używacie?
wlasnie mam zamiar nasza sprzedac