N
nataliak
Gość
nasze emu mimo ze na malych piankowych kolach to dzielnie znosi dodatkowe spore obciazenie w koszu i nic mu sie nie dzieje, mam nadzieje ze wytrzyma jeszcze pare miesiecy i bedzie sie nadawal do sprzedania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mam nadzieję że i mój wózek wytrzyma wagę. Czekam niecierpliwie na te siedzonko!
lodołamacz- hehe! DOBRE! Wygląda bardzo solidnie!!! robiliście testy na śniegu i daje radę?? Ja nomadem nawet nie próbuję przebijać się przez te śniegiNasz Nomad jest delikatny i leciutki i dlatego ma (z gondolą) mniejszą nośnośc - coś za coś...
Wiekszość teraz kupuje leciutkie parasolki a my na przekur kupiliśmy wczoraj lodołamacz ;-) Kolor nie za bardzo mi się podoba ale jest prawie nowy i za mały pieniądz więc nie wybrzydzam. Powiem Wam, że różnica jest kolosalna. Ten wózek jest tak miękki, że szok... I ma 5 cm wiekszą gondolę więc na długo starczy :-) Będziemy go mieć w teren a Nomada do miasta :-)
ZAAK - Wzki dziecice
a nie mówiłam, że to fajny wózekwczoraj zagadnełam moją sąsiadke o Espiro magic 3 (stoi na klatce schodowej) i kobietka bardzo sobie chwali, używa już 3 lata (ma 2 dzieci) i stwierdziła, że polecić może w 100%, lekki, fajna amortyzacja kół, świetnie się prowadzi, ma fajną rączkę (inną niż pozostałe spacerówki, te pałaki nie wydają mi się wygodne do trzymania), kosz na zakupy ok. Mnie przekonała - zakup zaplanowałam na wiosnę.
Poradźta mi:
chcemy kupić ASAP fotelik recaro- są modele "young expert", "young expert plu 2010" i "young expert plu 2011". Rozpiętość cenowa od 650 do 900... I NIE MAM POJĘCIA na co byloby rozsądnie się zdecydować;...:-(
RECARO YOUNG EXPERT 9-18 kg + wysyłka gratis wawa (1329955856) - motoAllegro
RECARO YOUNG EXPERT PLUS 2010 + wysyłka gratis (1366082318) - motoAllegro
RECARO YOUNG EXPERT PLUS 2011 + wysyłka gratis (1366082325) - motoAllegro
a dlaczego??hmmmm
mój typ ten z drugiego linku :-)