reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

ja myśle, ze to dostawka do tego konkretnego wózka... wtedy producent pewnie cos wymyslil aby to dobrze ze sobą grąło.. ale szczerze mówiąc jeszcze na drogach ani polskich ani niemieckich takiego cudu nie widziałam...

reklama
z opisu wynika ze pasuje do wielu modeli, do niektorych trzeba tylko dokupic specjalne mocowanie. kiedys chyba oleska wklejala linka z allegro do takiej uniwersalnej dostawki. poszperalam wtedy w necie i znalazlam zle opinie.

o widzisz.. nie wszystko złoto co się świeci.. wygląda zachęcająco.. ale masz rację, że trzeba poszukać opinii zanim się człowiek napali.. dobrze, ż ja nie musze dokonywać takiego wyboru...

maly pieniądz tzn za ile?

HAHAHAHA a my takim wózkiem od początku sie wozimy ;)))) gondole ma jedna z najwiekszych na rynku i baaaardzo dobre zwieszenie. Nawet na wybojach nie telepie dzieckiem. A duze kola na sniegu daja bez problemu rade. Wozek byl w roznym terenie juz wyprobowywany.

Nataliak - tak, to Roan Marita.

300 pln gondola + spacerowka + torebka. Zero zużycia. Laska mówi, że jeździła nim 4 miesiące i faktycznie tak wygląda.
Jest na prawdę super :-)

Mamy za sobą pierwszy dzień jeżdżenia w "dorosłym" foteliku i jest super! Francisław wszystko widzi, nie potrzebne mu nawet zabawki.. Ja mam do niego łatwy dostęp... Super!

Mamy za sobą pierwszy dzień jeżdżenia w "dorosłym" foteliku i jest super! Francisław wszystko widzi, nie potrzebne mu nawet zabawki.. Ja mam do niego łatwy dostęp... Super!
JustMe - a czy te dorosłe foteliki nie są dla maluchów, które samodzielnie już siedzą??? Czy Francisław już siedzi? Bo ja też chciałabym już kupić, bo nasz fotelik już nie daje rady ale myślałam, muszę czekać aż Tosia zacznie sama siedzieć.

JustMe - a czy te dorosłe foteliki nie są dla maluchów, które samodzielnie już siedzą??? Czy Francisław już siedzi? Bo ja też chciałabym już kupić, bo nasz fotelik już nie daje rady ale myślałam, muszę czekać aż Tosia zacznie sama siedzieć.

...a więc:
1) mamy fotelik do 13 kg, a Franek waży ponad 11 i co najważniejsze- zaczynał wystawać poza fotelik.
2) nie mieliśmy już opcji wydłużania pasów i dziecko dostawało szału, bo pasy wpijały mu się w ramionka
3) no i najważniejsze- nie siada sam z pozycji raczkowania, ale siedzi sam, jak się go posadzi i nie ma z tym żadnego problemu- oczywiście nie siedzi bóg wie ile...
4) fotelik ma fajną pozycję spoczynkową i narazie będziemy go wozić w tej pozycji właśnie...

:-)

reklama
Do góry