reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
aga na ll mozesz miec problem z 2x bo jest sztywna, chrupcia moze potwierdzic bo widziala jak sie meczylam a z inna chusta poszlo gladko.

my tylko kieszonke wiazalismy ale jak popracujesz nad chusta to na pewno zmieknie i nie bedzie problemu, trzeba ja tarmosic, prac i prasowac ;P

prałam ze 4 max 5 razy, najgorsze prasowanie :szok:
tak się zastanawiam, czy na wiosnę nie będzie mi już za ciężko młodego nosić?

aga - nie będzie tak bardzo juz szybko teraz rósł... może dasz radę...
Jak Ci kieszonka dobrze wychodzi to nie "cuduj" ;-) to jest bardzo dobre wiązanie :-)

ooo! właśnie z tym ostatnio mam problem. Wychodze z młodą w chuście z psem na spacer i męcze się z zawiązaniem kieszonki. Jagoda ma gruby kombinezon, ja bluzę, sweter - te warstwy ciuchów przeszkadzaja mi przy wiązaniu :/ czy jest wiązanie, które łatwiej (szybciej,wygodniej) sie wiąże na tylu warstwach ubrania?

dodam, że kurtke zakładm na koniec - jak juz Jagoda jest zachustowana - i nosze rozpiętą...

Kupiłam dziś na ebayu polski wózek na paskach firmy Janpol.Znacie tą firmę? Wózek wydaje się solidny i duży i myślę że jak będzie trzeba to zmieszczę Anię razem z Szymkiem :-D Taki mój plan bo podwójne cholernie drogie i niewygodne a Ania niedługo (mam nadzieję) zrezygnuje z wózka.A zawsze chciałam mieć taki na paskach.Jak mi telefon się podładuje to zrobię fotki bo gdzieś aparat wsadziłam i teraz nie mogę go znależć.Fotelik dostałam gratis.I miękką gondolę.I torebkę. A wszystko za 25 funtów więc bardzo tanio.Koła też ma wielkie solidne co chyba dobrze na śnieg i dłuższe trasy nie?Jak myślicie?

O właśnie taki wózek kupiłam....

IMAG0099.jpg

IMAG0098.jpg

reklama
Do góry