reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
ten model zippy jest baaaardzo podobny do mojego pliko, właściwie jest identyczny... dopiero teraz zauważyłam, tyle, że mój 2 kg cięższy i ma chyba fajniejszą budkę, bo większą

Ostatnia edycja:
Taak - ja ma zippy, ale waży razem z budką i okryciem na nóżki nie całe 9kg, a wiadomo, że liczy się całośc do niesienia, więc nie wiem skąd wzięli wagę 6kg. na tej stronce. Estragon on jest praktycznie identyczny jak pliko - tak jak zauważyłaś - budka też się zaciąga do pałąka, ale nie jest to pokazane na fotce. Tylko jest lżejszy od pliko, bo sprawdzałam, i to przesądziło, no i chyba też jest tańszy, bo udało mi się kupić za niecały 1000, a pliko tak tanio nie spotkałam.

Taak - ja ma zippy, ale waży razem z budką i okryciem na nóżki nie całe 9kg, a wiadomo, że liczy się całośc do niesienia, więc nie wiem skąd wzięli wagę 6kg. na tej stronce. Estragon on jest praktycznie identyczny jak pliko - tak jak zauważyłaś - budka też się zaciąga do pałąka, ale nie jest to pokazane na fotce. Tylko jest lżejszy od pliko, bo sprawdzałam, i to przesądziło, no i chyba też jest tańszy, bo udało mi się kupić za niecały 1000, a pliko tak tanio nie spotkałam.

bo oni zawsze podają wagę stelaża, bez kół o bez np. budki...

kupiliśmy wózek :)
WYSOKIEJ JAKOSCI parasolka Espiro METRO 2010 -7kg (1311816414) - Aukcje internetowe Allegro
wybralismy kolor czerwony London, nieststy na zdjęciu wygląda kiepsko :/ w rzeczywistości kolor jest nieco malinowy :)

pierwszy spacerek zaliczony. Lekko sie prowadzi. Składa sie jedną ręką i jest leciutki :)

edit: to jeszcze dodam, że ostatecznie wybieralismy spośród tego, który kupiliśmy i inglesiny trip. Zadecydowała mozliwość położenia oparcia do pozycji leżącej i kolorystyka ;P pozostałe funkcje dokładnie te same, ale inglesina 50zł droższa.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry