reklama
od kiedy taki wózek?
WÓZEK SPACEROWY QUEST MACLAREN SPACERÓWKA W-wa%% (1309557564) - Aukcje internetowe Allegro (tylko przykładowo podaję)
może się orientujecie, czy nasz rynek oferuje coś lekkiego, funkcjonalnego i bezpiecznego dla półroczniaka?
wczoraj przesadziłam z bieganiem po schodach moim X-lakiem... nie pytajcie, bo aż mi wstyd, że tak się odmóżdżyłam na chwilę... :/
dziś wolałabym nie mieć pleców...
WÓZEK SPACEROWY QUEST MACLAREN SPACERÓWKA W-wa%% (1309557564) - Aukcje internetowe Allegro (tylko przykładowo podaję)
może się orientujecie, czy nasz rynek oferuje coś lekkiego, funkcjonalnego i bezpiecznego dla półroczniaka?
wczoraj przesadziłam z bieganiem po schodach moim X-lakiem... nie pytajcie, bo aż mi wstyd, że tak się odmóżdżyłam na chwilę... :/
dziś wolałabym nie mieć pleców...
N
nataliak
Gość
wiekszosc dobrych parasolek jak np maclaren, cybex czy mothercare jest przeznaczonych wg producentow juz dla noworodkow. zgodnie z polskimi standardami do takiego wozka mozemy 'przesadzic' dziecko ktore skonczylo 6miesiecy. na pewno sa bezpieczne ale trzeba wziac pod uwage slaba amortyzacje. ten z linka jest strasznie drogi, widzialam questy w 'swiecie dziecka' za niecale 600zl.
lenkaa*
Fanka BB :)
afi my już jeździmy inglesiną zippy - choć na dłuższe spacery w zimniejsze dni trenujemy gondolkę, ale jak zostaję sama z Jaśkiem, to nawet jej nie ruszam, dodaję dodatkowy kocyk do inglesiny i młody jest dobrze osłonięty. Amortyzacja na pewno nie jest taka jak w wózku głębokim (u nas był na wahaczach, więc bardzo miękka gondola), ale jak na parasolkę, to na prawdę uważam, że jest miękkim wózkiem - z resztą ma amortyzację na koła. No i znoszę w jednej ręce Jasia a w drugiej karetę.
a dla lenia zarzucicie jakieś linki? ;P
edit: wybaczcie, ale nie mam teraz czasu, a sytuacja awaryjna i M. nalega, żeby poszukac jakiegos lżejszego wózka - on tez ma dość... i przed wszystkim chce mi udowodnic, że miał rację mówiąc, żebym nie decydowała sie na X-landera
edit: wybaczcie, ale nie mam teraz czasu, a sytuacja awaryjna i M. nalega, żeby poszukac jakiegos lżejszego wózka - on tez ma dość... i przed wszystkim chce mi udowodnic, że miał rację mówiąc, żebym nie decydowała sie na X-landera
Ostatnia edycja:
lenkaa*
Fanka BB :)
YouTube - Baby Gizmo Inglesina Zippy
inglesina Inglesina, Zippy - spacerwka 2011 Wzki dziecice >> Spacerowe ********** - tu trochę droga, mi udało się kupić za 999zł
inglesina Inglesina, Zippy - spacerwka 2011 Wzki dziecice >> Spacerowe ********** - tu trochę droga, mi udało się kupić za 999zł
N
nataliak
Gość
z maclarenow polecam quest i triumph, z cybexow onyx, topaz i ruby, poza tym chicco skip, inglesina zippy, mothercare xoob, i'coo pluto.
reklama
N
nataliak
Gość
tez spoko, szczegolnie pliko p3.