reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

Viola poczekam-daj namiary na siebie, jutro wyślę-będziesz po wypłacie, to zrobisz mi przelew.
Inka mierzyłam stopę-odrysowałam ją na kartce i ma 24,5cm. Buty są fajne, bo wygodne. Nie czuć, że to taki obcas. Poza tym z tyłu ma regulację i paluchy z przodu nie wysuwają się jak w większości butów co moim zdaniem wygląda estetycznie-ładnie.
Dorota są rozciągliwe ;)trochę. To jak?
Dajcie znać co i jak ;)

reklama
NETKA biorę, najwyżej będzie motywacja by bardziej się za siebie wziąźć niż dotychczas, lub sis dostanie, choć jej to pewnie z dupska przelecą.
Ile z przesyłką???

Netka wstępnie rezerwuje te buty.
Potwierdze wieczorem. No i czekam na wiecej ciuchów może coś wpadnie mi w oko i pójdzie w jednej przesyłce :-)

Edit: biorę ale czekam na wiecej rzeczy :-) wiec z paczką sie wstrzymaj. Słońca i tak nie ma wiec buty poczekają :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do sprzedania -bądź jakiejś wymiany buciki po Saruni - miała je na stópkach tylko raz-kiedy jej przymierzałam-kupiłam miesiąc wcześniej były ok potem -za małe:szok:jak przyszedł czas zakładania.
thumbnails.jpg Wyglądają tak. Rozm.21 wkładka 13,5. Kupiłam za 90zł. Mogę sprzedać po znajomości za 55zł z przesyłką- Firma KORNECKI

Załączniki

• thumbnails.jpg
    thumbnails.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 43
Sisnowiczanka dla mnie kilka rzeczy- tyle ze teraz pisze z tel i nie mam jak wkleic linków.
Dresy, ogrodniczki,ogrodniczki letnie, bluza, body, spodnie Dres, bluzka.... I chyba bezrekawnik

reklama
Do góry