reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Sosnowiczkia szkoda ze ta pumy bluzeczka jest licytowana, ja nie mam niestety allegro wiec nie zalicytuje. No nic.
A masz jakies inne ubranka??

Ktora mam ma jeszcze wiekszego chlopaczka??:)

Netka a Ty nic nie sprzedajesz z ciuszkow dostanych dla Niny?? Nic nie zlaega Ci w szafie// ;D

nastazja jeszcze Ty masz duzego chlopca:) Nie sprzedajesz nic?

Ostatnia edycja:
Viola mam zamiar wyprzedawać Ninowe ubrania.
Dziewczyny nie będę mieć już dzieci więc zacznę niebawem wyprzedawać Niny ubranka. Może ktoś znajdzie coś dla siebie. Kiedy to nastanie nie wiem ale zostawię sobie tylko kilka rzeczy na pamiątkę, także jak ktoś ma kogoś z małą dziewczynką-czatujcie na okazje!

Violett- może dziś się zmobilizuję i zrobię porządek w szafie Adasia. To jak coś będzie na 86 to wkleję ;)

reklama
Nastazja moze byc tez na 80 tylko wtedy bede musiala miec wymiary:)
I mam nadzieje ze zadna mama tutaj mnie nie zaskoczy i nie wykupi bo ja bede dopiero w domu po 22:p

Do góry