reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Laski mam troche ubran na sprzedaz:)
Wiekszosc jednak dla dziewczynki bo po Marice ale mam dwie pary spodni dla chlopca w rozmiarówce naszych mężczyzn lub troche wieksze zalezy od chlopca.
Narazie dodam zdjecia ale jak cos Wam wpadnie w oko to sprawdze metke lub pomierze.

Takie niebieskie leginsy to takie luzne sa po domku oddam je za darmo gdyby ktoras chetna bo inaczej wyladuja na smietniku:) A po domu czy do spania jeszcze posluza

REZERWACJA : zdj 2, 4 i 5
Bluza zdj 1 _ Sprzedana
Spodenki zdj 7 sprzedane

Załączniki

• Kopia CAM00804.jpg
    Kopia CAM00804.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 55
  • CAM00264.jpg
    CAM00264.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 46
  • CAM00800.jpg
    CAM00800.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 44
  • CAM00801.jpg
    CAM00801.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 48
  • CAM00802.jpg
    CAM00802.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 47
  • CAM00803.jpg
    CAM00803.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 55
  • CAM00805.jpg
    CAM00805.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 58
  • CAM00806.jpg
    CAM00806.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 49
  • CAM00807.jpg
    CAM00807.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Wiola czy na pierwszym zdjęciu to jest taka bluzka że niby wygląda jak dwie a tak naprawdę to jedna? Jaki rozmiar? I jaki rozmiar mają te spodenki z falbankami przy kieszonkach (te obok spódniczki)?

Dorota spodenki chlopiece to : 4 - z metki to rozmiar 104 ale sa napewno mniejsze. Moge zmierzyc ja mysle ze cos bardzioej 86-92. Te ze zdjecia 5 - tez chlopiece i tu wogole na metce to 4-5 lat ( haha) ale sa takie tez 86-92. Te na zdjeciu 2 to sa po Marice i to jest 86. A te ze zdjecia 6 to typowo dla dziewczynki bo one takie brokatowe sa.
Dorota kazde spodnie 5 zł/ sztuka + koszt wysylka wrazie cos
Freya ta bluza to jest taka ze to szare normalnie jest na ramionka i dalza czesc i wystaje taki rozowy kaptur:) Mi osobiscie sie ona strasnzie p[odoba i sama bym chciala taka miec;)
A spodenki to 2-3 latka, 98 ale na Marike sa na krotkie wiec tez zawyzona numeracja, mysle ze na Emilke beda w sam raz. na dole gumeczka
Spodenki 5 zł, bl.uza 8 zł:)

Emilka nosi ubrania na 92 przy czym spodnie na 92 są ciut za długie to pewnie te byłyby ok, to ja te spodenki chętnie wezmę :) Bluzę też jeśli rozmiar dobry na Emilkę (musiałaby być na 92)

To super, biorę oba! :) Umówimy się jakoś na fb na któryś dzień to podjadę chyba że przytrzymasz mi do 28.08 to będę na Ząbkowskiej u dentysty ;)

reklama
VIOLA to ja bym Cię prosiła pomierz mi te spodenki 2,4,5 od kroku jaką długosc mają.
I pewnie je wezme jak beda dobre.
Jak nie uda sie nam spotkac to mi je najwyżej wyslesz.

Do góry