reklama
Tommy Hilfiger Podkoszulki 3pak Rozmiar L (3337504376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Chętnie sprzedam
Spodenki Vicotria's Secret PINK 5zł
Torebka Gap 15zł
Koszula od Słynnych Kardiashanek Seksowna i ma długie rękawy(dla mających długie ręce kobiet-takich jak ja)Też mogę w niej fotę trzasnąć 15zł
Torebka Tommy Hilfiger 30zł
Sukienka rozmiar S/M zajebista-jak ktoś chce to mogę w niej foto cyknąć Na lato, przed kolano Diane VonFurstenberg-20zł
Spodenki S-7zł
Polo Ralph Lauren Sport-25zł
Torebka 2 razy nałożona Saks Fifth Avenue -20zł
Spodenki 5zł S
Sukienka Notice S/M 15zł-Mini
Jak coś się spodoba pytajcie-się dogadamy
Spodenki Vicotria's Secret PINK 5zł
Torebka Gap 15zł
Koszula od Słynnych Kardiashanek Seksowna i ma długie rękawy(dla mających długie ręce kobiet-takich jak ja)Też mogę w niej fotę trzasnąć 15zł
Torebka Tommy Hilfiger 30zł
Sukienka rozmiar S/M zajebista-jak ktoś chce to mogę w niej foto cyknąć Na lato, przed kolano Diane VonFurstenberg-20zł
Spodenki S-7zł
Polo Ralph Lauren Sport-25zł
Torebka 2 razy nałożona Saks Fifth Avenue -20zł
Spodenki 5zł S
Sukienka Notice S/M 15zł-Mini
Jak coś się spodoba pytajcie-się dogadamy
Załączniki
-
P6191640.jpg9,3 KB · Wyświetleń: 53
-
P6191689.JPG46,4 KB · Wyświetleń: 68
-
P6191654.JPG93,5 KB · Wyświetleń: 63
-
P6191675.JPG95,3 KB · Wyświetleń: 52
-
P6191652.JPG97,6 KB · Wyświetleń: 70
-
P6191650.JPG95,4 KB · Wyświetleń: 49
-
P6191682.JPG90,1 KB · Wyświetleń: 63
-
P6191636.jpg41,9 KB · Wyświetleń: 59
-
P6191643.JPG47,6 KB · Wyświetleń: 58
-
P6191641.JPG85,3 KB · Wyświetleń: 56
kota-behemota
Q & H team
Netka, ja biorę tunikę Diane VonFurstenberg!!! daj znać, czy dane do przelewu aktualne i napisz mi na pric ile za przesyłkę
Milva
Zbójkowa mama;)
Dawaj coś w rozmiarze M, a nie same maleństwa;-) Kota - uprzedziłaś mnie A te jeansowe spodenki i niebieskie - zmierzysz ile w pasie?
Spodenki Jeansowe 40cm
Spodenki Niebieskie 39cm
To biodrówki -Pierwsza na te Jensowe Była AnetaW na PRV więc jeśli ona nie weźmie kolejna jest Milva potem Nastazja chyba, że rozmiary się nie będą zgadzać to wiadomo
Kota tak , dane te same Ale umówmy się, że przelew zrobisz jak ja to wyślę, to wtedy będę wiedziała ile z wysyłką między czasie powstawiam inne rzeczy może ktoś coś sobie jeszcze upatrzy
Spodenki Niebieskie 39cm
To biodrówki -Pierwsza na te Jensowe Była AnetaW na PRV więc jeśli ona nie weźmie kolejna jest Milva potem Nastazja chyba, że rozmiary się nie będą zgadzać to wiadomo
Kota tak , dane te same Ale umówmy się, że przelew zrobisz jak ja to wyślę, to wtedy będę wiedziała ile z wysyłką między czasie powstawiam inne rzeczy może ktoś coś sobie jeszcze upatrzy
Kombinezon elegancki BEBE rozmiar s na 1 ramię-20zł, bardzo zwiewny, luźny,mam jesszcze materiałowy wiązany pasek do niego ale dopiero dostrzegłam po zrobieniu fotki, że jest w szafie.
Torebka Abercrombie & Fitch-taka do ręki z drewnianą rączką 25zł
Gorset BEBE 15zł
Sukienka na lato Rozmiar M Love On A Hanger 20zł
Torebka Abercrombie & Fitch-taka do ręki z drewnianą rączką 25zł
Gorset BEBE 15zł
Sukienka na lato Rozmiar M Love On A Hanger 20zł
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama