reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Maxwell dobra dobra ;)ja nie jestem taka kruszynką ;) mam kawał schabu ;) I nie wierzę, że tak sobie zawyżasz -3x?:> Oj nie ładnie kłamać!

PILNE Ma ktoś może do sprzedania smartfona? generalnie mój mąż zabrał mi mojego i włożył do niego internet i mój kochany telefonik pracuje jako router:( POtrzebuję takiego co ma wifi,możliwość połączenia z komputerem, może być zmarnowany byleby sprawny technicznie!!Aha i sieć plus lub brak simlocka.

Ostatnia edycja:
reklama
Venus- ja właśnie miałam wystawić na allegro moj telefon-mam Samsunga Galaxy S GT i9000-czekam tylko aż operator bedzie miał telefon ktory chce kupic-myśle ze w tym tygodniu bede miala juz nowy-jeśli jesteś zainteresowana to napisz- telefon uzywany tylko przeze mnie po miesiacu załozyłam mu folie i nosilam go w futerale jest zadbany i sprawny co do funkcji to ma wszystkie co chcesz, jest tylko kwestia ze czekam na nowy telefon i jak byłabyś zainteresowana to myśle ze w maks-tydzien mogłabym Ci go wysłać

Do góry