reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
miesiac temu Agatka dostala od swojej chrzesnej butki na zime no ale nie wziela pod uwage tego ze do butka trzeba zakladac grubsze rajstopki i kupila rozmiar idealny jak malej noga i dzisiaj okazalo sie przy zalozeniu grubszej rajstopy ze buciki sa zaciasne nosila je tylko moze z 10 razy i to oczywiscie do wozka i musimy niestety je sprzedac
rozmiar butkow to 20
kolor brudny roz ze wstawkami u gory jasny roz
firma bartek
no i niestety brak pudelka zostal zjedzony przez Agatke :-D
stan bdb
oto zdjecia DSC00522.jpgDSC00520.jpgDSC00518.jpg

Milva mam ;P ale jestem chomikiem(chomikuje) i ciężko mi się rozstać. Póki co i tak prawie wyłam jak musiałam wystawić te getry :p, które są w aukcji. A co Ci się podoba?

reklama
Milva ;) Spodnie są jakby gumowane(41cm) ;) trochę mogą się rozszerzyć, jeszcze o parę cm, alladaynki zaś już(41cm w pasie) nie rozszerzą się- 75% rayon?WTF nie wiem co to i 25 poliester . Poczekamy jak roziwnie się aukcja, może rozbiję to na małe rzeczy ale już kilka osób obserwuje, co może dobrze wróżyć.

Do góry