reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

Asko-super,podoba mi sie:-), daj dane i konto na PW-no i kwote bo nie wiem czasem nie wiecej niż pisałaś wcześniej bo warkoczyki są super-takie grubsze jak chciałam

reklama
No i dołączyliśmy do włąścicielek sówek:)
Asko-Olka wygląda bosko w czapeczce-leży jak ulał i 1000 razy ładniejsza jest w rzeczywistości,postaram sie potem wkleić zdjecie

PA231062.jpgPA231063.jpgMam do sprzedania bluzeczkę The Children's PLACE. NA 12 MIESIĘCY. NOWA, jeszcze z naklejką raczej dla dziewczynki. Mamy taką samą już "zaczętą" więc ta będzie lezeć. Jak się nikt nie skusi będzie dla mojego kolejnego bejbika- o ile się znów zdecyduję. Cena to 25zł w tym już koszty wysyłki. Jak ktoś chętny to proszę na PW.

reklama
Do góry