reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

100dniówka.jpgHej może ktoś ma 100dniówkę ;) i chce kupić ?:):):)

reklama
PB271018.jpgPB271019.jpgPB271020.JPG
wymiary w pasie-38cm
długość od kroku w dół-89cm
Spodnie jednej z moich ulubionych firm Express ale są nowe nienoszone. BIODRÓWKI. Cena z metki 68$
PB271016.jpgPB271017.jpg
pas-39cm
Długość od kroku w dół-85cm

Spodnie firmy Loundry. Też bardzo dobra firma ;) no i są też nowe, takie bardziej na lato;) mi się wydaje. Cena z metki 68$.
Jakby ktoś był zainteresowany to mówić, zanim wystawię na allegro ;) Do ceny zawsze można się dogadać ;)

CO DO CEN TO MOŻNA POSUGEROWAĆ MI TROCHĘ, NIE ZNAM MOŻLIWOŚCI FINANSOWYCH ;) ALE ZAWSZE IDZIE SIĘ DOGADAĆ-ŻEBY W SZAFIE NIE LEŻAŁO ;)
Żeby tu nie śmiecić można na prv. Sukienkę nie więcej jak 50zł nie mniej jak 35zł-możemy się pospierać.
Spodnie to już inna bajka-bo nowe ;) ale też majątku za to nie chcę ;) ale nie mniej jak 50zł.

Załączniki

• pb271021.jpg
    pb271021.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
NETKA możesz wymierzyć tę sukienkę, szczególnie w piersiach i spodnie z EXPRESS ile w pasie mają, ogólnie wymiary jakbyś mi podała tych dwóch ciuszków. I cenę.

Wrzucam ubrania te, które mam, a jeśli czegoś nie ma to znaczy, że już poszło, jeśli Wy się nie zdecydujecie na jakieś tam ubrania-nie ma problemu, koleżanki chcą jeszcze :-DAle obiecałam i tu więc wstawiam!
pb221047.jpg20zł
Bluza Abercrobmie Rozmiar M Nieciekawo wyszła na zdjęciu-kolor zgniła zieleń, rękawy są dosyć długie(dzięki Bogu-dla mnie, bo mam ręce jak małpa-długie:-D)OD RAMIENIA W DÓŁ 55CM, DŁUGOŚĆ RĘKAWA OD PACHY 57CM, OD PACHY DO PACHY 44CM​
pb221048.jpgSpodnie Abercrambie 15zł
są to biodrówki, jak ktoś ma taki styl to są super-ja lubię marchewy. 41 cm w pasie, 83cm od kroku w dół nogawka
pb221042.jpgSpodnie Guess 15zł
Biodrówki. 40 cm w pasie, 80cm nogawka od kroku w dół

Załączniki

• pb221030.jpg
    pb221030.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 41
  • pb221033.jpg
    pb221033.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry