reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Asko-ja juz sie zdecydowałam na jedną czapeczke jednak-o druga poprosze cie na wiosnę:-D-więc jakbyś musiała tylko dla mnie kupować ten fiolet i sliwke to nie kupuj-my chcemy szary taki ciemniejszy oraz róż, bialy i czarny-wszystko juz mam obmyslone-wiec jakby juz była moja kolej to daj znac na PW to wszystko napisze dokładnie

aga to mozesz juz opisac dokładnie na pw bo będę wiedziała jak sobie z nicmi rozplanowac, a pza tym ja z reguly robię m,częsciami kilka czap naraz a poteem wykańczam bo mi tak latwiej więc w razie co będę mogła zacząć. :)

nowe nici przywiozłam dziś osobiście żeby nie czekać aż mi pani wyśle;p ale już więcej nie pojadę albo celowo zapomnę portfela... grr no wiedziałam że cos dokupię.
IMG_8914.jpggórny rząd od lewej- niebieski(stary kolorek), ciemny brąz, jasny brąz- moim zdaniem taka kawa z mlekiem, beż/kawa latte, boro/buraczek, wrzos, jeans,
dolny rząd od lewej roż(inny niż miałam) grafit, czarny, żółty, biały, seledyn(nowy-pastelowy), turkus (ciemniejszy niż miałam) reszty tego co przytaszczyłam nie wstawiam bo jest na starych fotkach:0 tylko dokupiłam bo sie konczyly:)

poza tym dostępne wszystkie kolorki wcześniejsze czyli:IMG_8634.jpgIMG_8672.jpgIMG_8671.jpg

Ostatnia edycja:
A ja mam inne pytanko, Aśko - robisz szaliki??? bo chciałam kupić Kalince na zimę, ale żaden mi się w sklepach nie podoba...
Dałabyś radę zrobić taki np kolorowy?? i jaka cena?? dodam, że nie chciałabym zbyt długiego, bo wiadomo - małe dzieci nie za bardzo lubią mieć coś wokół szyi.
Z góry dzięki za odpowiedź :)

dagne widzialam fajny prosty szaliczek ale jeszcze nei robiłam.. wiem ze nie jest mega trudny ale wchodzi w niego sporo nici. Musiałabym pomyślec co i jak to po pierwsze a po drugie ze jeszcze mam kilka czapek na cito a do tego 4 net-kowe na święta(te torchę później). Dam Ci znać na priv po weekendzie bo mam mały sajgon:)

czy ktoś nie poszukuje tej właśnie czapy! tej! różowej;p w tym odcieniu;p hihi po wielu bojach i przebojach z wyborem różu jest:D wczoraj Aga jeszcze zmieniała wybrane nici;p ale się spiełam i uwinęłam:) słodka jest aaaa btw Aga oczy musiałam zrobić mocniejsze rozowe nijak mi inny kolor nie pasował a to ładnie gra:) IMG_8922.jpgIMG_8923.jpg

reklama
Do góry