reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

piesek dla Milvy, jestem w nim zakochana...(oczywiście na głowie dużo lepiej wygląda) wym. 21,5*2 i dł. 17,5 cm. piesek grafit.jpg oraz na zbyciu dwa twory weekendowe, wykończone dzisiaj z psiakiem:) jedna taka jak dla Aleksego była czyli granat zielen+ dodatki a druga śliwka zieleń + dodatki, wymiary obu czap 23,5*2 dł. 18,5, tak więc są spore więc będą na większą główkę(jako lużniejsze) i dłużej posłużą(jako juz przyległe bardziej), oczywiście już jak zawsze wchodzi w nie moj kamil, natomiast na Karolę (43 cm obwod) jest zdecydowanie za duża. sowy.jpg

reklama
maleństwo jesli tylko pasuje wam wymiarami to nie ma problemu. Jest wasza:) jesli podasz mi w miarę szybko na pw dane do wysyłki to jak będę szła na pocztę to wyślę razem z pozostałymi już dzisiaj:)

NASTAZJE to ja chcę tę bluzeczke ciemną z kotkiem i obie niebieskie, skorzysta z jednej moja chrześnica, bo po co Melci dwie takie same bluzeczki,

Mam komplecik : czapka + rękawiczki H&M rozmiar 74/80 6-12 miesięcy. Kupiłam kiedyś Adasiowi bo była przeceniona, ale on teraz ma kombinezon szary i nijak to mu pasuje. Bez metki.

DSC05460.jpg

Cena 12 zł

Milva- tak, to typowa zimówka - Adaś chodził w takiej samej, tylko niebieskiej w zeszłą zimę po urodzeniu. Jest wyszyta w środku polarkiem, tak samo rękawiczki. Adaś ma obwód głowy 47 cm i jest w sam raz.

reklama
Milva, potwierdzam. Widziałam te kompleciki w H&M i są bardzo fajne i ciepłe :)

Asko, śliczne te Twoje czapy, a i produkcja expresowa. Podobają mi się w każdym kolorystycznym wydaniu, ale chyba uwiodła mnie ta Freiyi :)

Do góry