reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

Violett - więc tak - nauszniki są regulowane - w najmniejszym rozmiarze sama opaska bez tych okrągłych uszu ma 28 cm z uszami około 45 cm. Zmierzyłam ją Adasiowi, haha i jest w tym najmniejszym rozmiarze nieco za duża ale nie tragicznie, uszka zakrywa. W największym rozmiarze pasuje i na mnie.

Dodaję jeszcze:

10. Skarpetki na pierwszą gwiazdkę naszych grudniaczków - NOWE 2 PACK - od 12-24 mcy
jedne są białe drugie czerwone - SPRZEDANE
DSC05260.jpgDSC05261.jpg
11. NOWE- super trzymające ciepło bluzki THERMO active- Bluzeczki są białe z długim rękawkiem, cieniutkie, idealne na zimę pod sweterek. Bluzeczki mają dziurki na kciuk dzięki czemu bluzka nie ucieka przy ubieraniu i noszeniu pod innymi rzeczami. 12 zł/szt

Dla chłopaka - wzrost 116 cm
Dla dziewczynki - wzrost 104 cm

DSC05262.jpgDSC05263.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Nastazja to ja sie jeszcze zastanowie i dam Ci znac:) Korci mnie zeby wziasc je dla Mariki no ale tak myslac to w zimie dla niej i tak czapa konieczna a nie nauszniki, wiec to by byl taki zakup ze np do samochodu i tyle. No nic dam znac:)

Do sprzedania mam jeszcze nową oryginalnie zapakowaną BUTELKĘ LOVI 250 ML - cena 16 zł
REZERWACJA
lovi-butelka-pp-250-ml-m-iext6113182.jpg

Ostatnia edycja:
A więc tak NASTAZJA mimo szczerych chęci muszę zrezygnować z ciuchów, przejrzałam szafę Melci, bluz mamy dużo, a spodniami się zauroczyłam ale moja ma 44cm od kroku więc te Twoje spodenki za małe a tak się cieszyłam, że będę miała dla niej spodnie na latanie po dworku na śnieg w zimę. No żałuje.
Ale chciałabym skarpeki te w 5pacu dla Amelki i te w 2pacu dla Kacperka.
Chyba, że jeszcze coś fajnego znajdziesz u wstawisz i jak mi sie spodoba i będzie dobre to wezmę.
Napisz mi na pw jak z przesyłką co i jak???
Mam nadzieje, że jeszcze coś znajdziesz bo i tak będę zaraz Melę do przedszkola obkupywać i ciuchy też będę kupować bo wyrosła mi panna właśnie w większości ze spodni

nastazja to ja rezerwuje butelke a powiedz mi czy ty smigasz na te spotkanie we wrzesniu bo jak tak to wtedy bym odebrala butle a jak nie to moze cos jeszcze wybiore z tego co bedziesz miala i wtedy jakos sie umowimy w piekarach albo wyslesz mi to

Kasia, co do spotkania to nie wiem jeszcze czy będziemy, ale zawsze mogę ci to gdzieś podrzucić jak tam będziesz miała czas.. Bo mi się tak bardzo nie spieszy ze sprzedarzą , więc czekam na wiadomość , a na butelkę zrobię rezerwację ;)

reklama
Dziewczyny, jeśli ktoś z Waszych znajomych potrzebuje butelki antykolkowe NOWE dr Browns 240ml i 120ml, smoczki poziom 1, to chętnie sprzedam, mam też nowiutki laktator BabyOno Naturel. Mam też do sprzedania butelkę TT 150ml ze smoczkiem 0+ i też nowiutka :) Cena bedzie napewno korzystna :)

Do góry