reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

reklama
derma35.jpg

VICHY DERMABLEND 45 GOLD Podkład Korygujący, Tuba 30ml

W preparacie zastosowano formułę om aksamitnej konsystencji stapiającej się ze skórą. Dzięki niej pigmenty mogą występować w 25 % koncentracji, dwukrotnie większej niż klasycznym podkładzie, a mimo to nie ma ryzyka nałożenia zbyt grubej warstwy​
Zaczerwienienia, podkrążone oczy, niejednolity koloryt​
WYDAJNOŚĆ
Pigmenty o doskonałym powinowactwie do naskórka, sprawiają, ze podkład korygujący Dermablend utrzymuje się przez 12 godzin. Idealny wygląd przez 12 godzin. Bez efektu maski.​
ZASTOSOWANIE
Nakładaj palcami lub przy użyciu gąbki na oczyszczona i nawilżoną skórę.​
SUBSTANCJE CZYNNE
Pigmenty w 25 % koncentracji.​
KONSYSTENCJA
Aksamitna konsystencja, stapiająca się ze skórą.​
OPAKOWANIE
Tuba- 30ml

cena 60zł.

Ostatnia edycja:
Cześć :-)
Mam do sprzedania komplet do chrztu dla dziewczynki OKAZJA!!! KOMPLET DO CHRZTU DZIEWCZYNKA 68/74 (1518359388) - Aukcje internetowe Allegro, mam też płaszczyk ciążowy z Reserved, praktycznie nie używany. Piszę tutaj bo jestem z Piły ale mam siostrę w Poznaniu więc w razie czego mogłaby przywieźć bez kosztów przesyłki :-)

Czy któraś z Was ma wózek Jedo Vedi? pilnie szukam takiej osoby w celu zmierzenia okrycia na gondolę/spacerówkę bo swoje zgubilam :-(
Płaszcz nie jest typowo ciążowy, jest to rozmiar 42, ale ja go nosiłam w ciąży przy normalnym rozmiarze 38/40. Jest to taka "bombka" idealna na ciążę, bez śladów użytkowania.
Zobacz załącznik 338101Zobacz załącznik 338102

Chciałabym zaprosić wszystkie chętne Mamy do przyłączenia się do pilotażowej akcji ćwiczeń w plenerze. Kiedy jest pogoda spotykamy się i, podczas spaceru, kształtujemy mięśnie, rozciągamy się, uczymy się zdrowych nawyków. Dziecko śpi sobie w wózeczku, a Mamy robią coś dla siebie.​

Miejsce spotkań - Polana przy Malcie, Park Sołacki, Wilsona, Cytadela itp. - tam, gdzie będzie najwięcej z danego rejonu chętnych Mam tam możemy się spotkać :)
Prawdopodobnie pierwsze spotkanie już w środę, 30.03.11 na Polanie przy Malcie, godz. 10.30 - 11.30​

Mam nadzieję, że ta inicjatywa spotka się z zainteresowaniem, bardzo mocno się w nią zaangażowałam... Zapraszam serdecznie, więcej informacji znajdziecie tutaj: MamaFit.pl - dbamy o mamy (BETA)

Sprzedam fotelik bujaczek FISHER PRICE
stan b.dobry-

posiada opcję wibracje, w pałąku melodyjka. poziom siedzący i półleżący.
cena 100zł

bujaczek fisheraaaa.jpg

Załączniki

• bujaczek.jpg
    bujaczek.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Potrzebujesz ubranka dla dziewczynki?Pisz co konkretnie a wysle zdjecia:) ubranka sa w bardzo dobrym stanie,wyprane w proszku dzieciecym,bez dziurek. nr gg 12795202! Naprawde warto!!!

Obraz 016.jpgObraz 022.jpgObraz 013.jpgObraz 005.jpg

Do góry