reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

Rikapa czy u was w pim istnieje możliwość zamówienia samej tapicerki do maxi cosi priori xp??bo chcę kupić:) ale nie wiem gdzie mogę to zrobić;p

reklama
Rikapa czy u was w pim istnieje możliwość zamówienia samej tapicerki do maxi cosi priori xp??bo chcę kupić:) ale nie wiem gdzie mogę to zrobić;p

niestety nie istnieje, jedynie mogę jak będę w pracy podać Ci numer telefonu do serwisu maxi-cosi i oni mogą taką tapicerkę Ci sprzedać :-)

Mam pytanko do Rikapy ale tez do wszystkich ktorzy moga pomoc.
jaka spacerówkę Maclarena polecacie? chodzi o to zeby skladala sie w parasolke.

masz 3 spacerówki maclarena , które ja polecam :

1. model quest
Lekki, składany w parasolkę
Oparcie opuszczane do pozycji leżącej z kątem podparcia ok 30 stopni.
Wysuwane podparcie pod nogi dziecka w pozycji leżącej
Wygodny pasek na ramię do przenoszenia wózka
waga 5,5 kg

2.model techno xt
Wysuwane podparcie pod nogi dziecka (dziecko można wygodnie położyć w wózku)
Oparcie rozkładane prawie na płasko do leżenia
Regulowana wysokość rączek
Miękkie podkładki na pasy i zagłówek w komplecie
Wygodny uchwyt do przenoszenia wózka
Dodatkowe elementy odblaskowe
Światełka odblaskowe w kołach
Wywietrzniki z siateczki w rogach części rozsuwanej daszka
waga 6,5 kg

oraz 3. model techno xlr
Wysuwane podparcie pod nogi dziecka (dziecko można wygodnie położyć w wózku)
Oparcie rozkładane prawie na płasko do leżenia
Oparcie pochylane od góry jedną ręką
Regulowana wysokość rączek
Wygodny uchwyt do przenoszenia wózka
Dodatkowe elementy odblaskowe

w komplecie okrycie na nogi, dwustronna wyściółka ocieplająca waga 7,2kg

to tyle zależy czy chcesz żeby był lekki czy żeby miał więcej dodatkowych opcji :-)

rikapa dziękuję za info a już znalazłam stronkę w necie serwisową i napisałam do nich meila jestem ciekawa co mi odpiszą.

Rikapa, pozwoliłam sobie do Ciebie napisac poniewaz jestem mamą 4,5-miesiecznego Stasia, planuje w najblizszym czasie zakup parasolki maclarena, ktora jest zalecana od 3 miesiąca zycia, zastanawiam sie jednak czy warto wydac na nią 1700zł? pomoz, jesli mozesz:) bede bardzo wdzieczna:)

Rikapa, pozwoliłam sobie do Ciebie napisac poniewaz jestem mamą 4,5-miesiecznego Stasia, planuje w najblizszym czasie zakup parasolki maclarena, ktora jest zalecana od 3 miesiąca zycia, zastanawiam sie jednak czy warto wydac na nią 1700zł? pomoz, jesli mozesz:) bede bardzo wdzieczna:)

a gdzie ty znalazłaś parasolkę za 1700 zł :szok: co to za model?? my najdroższego maclarena mamy na sklepie za 1449 zł

Skrzat priori nie ma zagłówka przez co jest mniej bezpieczny przy zderzeniu bocznym i tym samym w testach adac wypada na 3 gwiazdki a tobi na 4 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
skrzat priori troszkę się rozkłada do spania ma 3 stopniowa regulację a w tobi nie ma tej funkcji. przyznam że przy dalszych podróżach to bardzo przydatna funkcja !! sama się zastanawiałam nad tymi modelami o statecznie wybraliśmy priori ze z ww przyczyny.

Do góry