reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

No to Priori jest kuszące tylko zagłowek by się dokupiło:) Na allegro za 450 zł są:) A Tobi około 750 zł, ale Tobi się rozkłada z tego co piszą w aukcjach...hmmm? Basia na bank będzie sypiać:p Jeszcze mysle o Jane Exo Isofix, nie wiem czy ona poza Izofixem da się montować pasami dodatkowo?. Dobra cena a ma Izofixa i wtestach tak samo jak Romer i Maxi Cosi. Rikapa będziesz jutro w PiM?

Ostatnia edycja:
reklama
o mamo Skrzat, jak będziesz się tak decydować jak z wózkiem to długa droga Cię czeka ;) powodzenia!
my mamy kinga i jest ok, do spania trochę się rozkłada, nie jakoś bardzo ale zawsze, wyczytałam na forach, że na maksa nie może bo nie byłoby zabezpieczenia :)

No to Priori jest kuszące tylko zagłowek by się dokupiło:) Na allegro za 450 zł są:) A Tobi około 750 zł, ale Tobi się rozkłada z tego co piszą w aukcjach...hmmm? Basia na bank będzie sypiać:p Jeszcze mysle o Jane Exo Isofix, nie wiem czy ona poza Izofixem da się montować pasami dodatkowo?. Dobra cena a ma Izofixa i wtestach tak samo jak Romer i Maxi Cosi. Rikapa będziesz jutro w PiM?

niestety nie, w czwartek , piątek, sobotę i niedziele jestem :-)

na sprzedaż:

-sandałki NOWE dla dziewczynki rozmiar 21 CENA 20zł za parę (dostępne dwie pary)

-koszula w kratkę CHEROKEE rozmiar 18-24m stan bdb- cena 10zł.

- szara bluza EARLY DAY rozmiar 18-24m stan bdb- cena 15zł.

- bluzeczka w paski kupiona w 5 10 15 rozmiar 92, stan dobry+ cena 6zł.

- cieplutki misiek bluza DOPODOPO kupiony w 5 10 15 rozmiar 92,stan bdb, cena 18zł.

- paputki pieski z czapeczką rozmiar 26-27 stan bdb cena 10zł.
- paputki reniferki 5zł

Wszystkie rzeczy sprzedaję po 50% ceny sklepowej. Zapraszam. możliwość negocjacji!

Witajcie, jestem konsultantką firmy oriflame z Poznania i chciałabym zachęcić Was do współpracy. Dodatkowa praca a z tego prawie 30% od początku idzie do kieszeni bezpośrednio. Obecnie przy pakiecie powitalnym jest rewelacyjny wielki kufer na kosmetyki i wiele innych dodatków. Jak się nie zamówi w danym katalogu nie ponosi się żadnych opłat, można zamówić w kolejnym.Na początku sama myślałam że się nie nadaje ale to zostawiłam katalog na uczelni,u sąsiadki, u kosmetyczki, w sklepie i zaczęło się kręcić, potem jak ludzie wiedzą że jesteś w oriflame sami to kojarzą i zamawiają. Wszystko można robić przez internet, kurier przywiezie paczkę do domu, lub można ją odebrać w biurze regionalnym. Proszę o przemyślenie sprawy i w razie czego o kontakt biesiadka26@wp.pl lub gg 4025175. Z miłą chęcią pomogę, odpowiem na wszystkie pytania i będę pomocna w działaniu po zapisaniu.
Zapisując się teraz i po przejściu pakietu powitalnego wybrany kosmetyk lub wodę toaletową otrzymacie ode mnie gratis:)Pozdrawiam Sylwia

Program Witamy w Katalogu 5 i 6 - Oriflame cosmetics

Jesteśmy dwiema młodymi osobami po technikum handlowym, pomimo wykształcenia interesuje nas założenie klubu dla dzieci, w którym zapewniłybyśmy opiekę i dobrą zabawę dzieciom. I tu nasze pytania: jakie warunki musiałybyśmy spełnić decydując się na tego rodzaju działalność gospodarczą i czy na rynku jest zapotrzebowanie na takie placówki w Swarzędzu?
Bardzo prosimy o rady doświadczonych osób.
Pozdrawiamy

reklama
Do góry