reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
Ejjjj babki 1 poniedziałek miesiąca był pierwszego czyli tydzień temu:tak:i wtedy dostałyśmy B CH a dzisiaj miał być dodatek dla maluchów ale nikt nie dostał bo strajkować im się zachciało hehhe :-Dnają to wypłacić w późniejszym terminie no zobaczymy;-)

Ejjjj babki 1 poniedziałek miesiąca był pierwszego czyli tydzień temu:tak:i wtedy dostałyśmy B CH a dzisiaj miał być dodatek dla maluchów ale nikt nie dostał bo strajkować im się zachciało hehhe :-Dnają to wypłacić w późniejszym terminie no zobaczymy;-)
A skąd masz maruana takie wiadomości?
Bo z tego co wiem strajkowano 24 listopada i to wtedy,zaledwie o 1 dzień miały byc spóźnione zasiłki.
Możesz podac źródło? To sobie poczytam ;-):tak:

Ja oczywiście dziś nie dostałam,ale z wiadomego celu :confused2:

A ty Wolfia dostałaś dziś dodatek?

Sorki dziewczyny pomyliłam się 1 był we wtorek :-:)wściekła/y:ale dzisiaj dzieci nie szły do szkoły dlatego pomyślałam że z winy strajku:-(i utwierdziła mnie w tym siostra:zawstydzona/y: no cóż ludzie są omylni :sorry:mam nadzieje że wybaczycie mi tą omyłkę;-) A dałabym se rękę uciąć że 1 to poniedziałek och bym ją straciła:-D

A ty Wolfia dostałaś dziś dodatek?
:no: Bo tak jak wszyscy dostanę w najbliższy poniedziałek:-p
Mieli strajkować w SW dzisiaj, bo słyszałam w radiu:tak:
A wczoraj dostałam, po 3 miesiącach, kolejny list w celu potwierdzenia osoby pracującej w rodzinie:sorry: Na szczęście z datą 25.11, więc jak jutro wyślę to się zmieszczę w 21 dniach:-p

:no: Bo tak jak wszyscy dostanę w najbliższy poniedziałek:-p
Mieli strajkować w SW dzisiaj, bo słyszałam w radiu:tak:
A wczoraj dostałam, po 3 miesiącach, kolejny list w celu potwierdzenia osoby pracującej w rodzinie:sorry: Na szczęście z datą 25.11, więc jak jutro wyślę to się zmieszczę w 21 dniach:-p
Ja też wczoraj dostałam i też z dnia 25,11 Markowski już zaniósł do pracodawcy a ten już tam wysłał :tak:jedno z głowy:tak: ale ciekawe co z naszym Fisem na który czekamy już 4 miesiące jestem bardzo ciekawa czy mi zwrócą i co tym razem wymyślą:szok::wściekła/y::no:

No tak gapa jestem :sorry:
Eee niee:no: Mi tam się ciągle mylą te wtorki i poniedziałki miesiąca:rofl2: Na szczęście od nowego roku nie będzie tego problemu, bo będzie jeden i jak nic nie zmienią to w pierwszy wtorek miesiąca;-)
ale ciekawe co z naszym Fisem na który czekamy już 4 miesiące jestem bardzo ciekawa czy mi zwrócą i co tym razem wymyślą:szok::wściekła/y::no:
Nasz się kończy ostatniego marca i zobaczymy co dalej. Maxymalnie czekaliśmy 3-4miesiące właśnie, ale wtedy wyrówywalni nam wszystko z pierwszą wpłatą:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry