wlasnie w tym sek ze nie:-(jak odchodzilam na zwolnienie,mialam super szefa,teraz sie zmienil i jest taki cwelensenson dosc mlody i ambitny-ma zaj*** plecy na gorze i najpierw przesial staff,zwalniajac polowe a teraz sie panoszy bez sensu,wszyscy maja go dosc i kto moze,szuka nowej pracy. Poza tym nie mam z kim zostawic malej.A.ma podpytac co nasz boss w ogole zamierza wobec mnie,ale generalnie wolalabym jej nie zostawiac obcym...Gdyby mnie zwolnil tez nalezy mi sie odprawa,ale co zrobi,nie wiemU nas tez krucho bedzie z kasa, na dzis czarno to widzea nie możesz sie dogadac z szefem ze nie moze cie przyjąc spowrotem bo nie ma dla ciebie pracy?? mój powiedział ze jak chce to moge wrócic a jak nie to będzie tak jakby to on mnie zwolnił:-)ale ja wracam bo nie damy rady wyżyc z jednej marnej wypłaty
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
ja chcialam tylko napisac ze nam przyslali MC bez aplikacje ponownabylam mile zaskoczona.....co prawda na pol roku tylko ale juz nie mialam wypelniania i wysylania....
ja chcialam tylko napisac ze nam przyslali MC bez aplikacje ponownabylam mile zaskoczona.....co prawda na pol roku tylko ale juz nie mialam wypelniania i wysylania....
to reczywiście nie wesoło,a nie macie kogoś z rodziny?? w PL??ja wyprosiłam moją Kasie eby przyjechała w majuteraz nawet sobie dobre radzi więc bede pewna e mały ma dobrą opiekewlasnie w tym sek ze nie:-(jak odchodzilam na zwolnienie,mialam super szefa,teraz sie zmienil i jest taki cwelensenson dosc mlody i ambitny-ma zaj*** plecy na gorze i najpierw przesial staff,zwalniajac polowe a teraz sie panoszy bez sensu,wszyscy maja go dosc i kto moze,szuka nowej pracy. Poza tym nie mam z kim zostawic malej.A.ma podpytac co nasz boss w ogole zamierza wobec mnie,ale generalnie wolalabym jej nie zostawiac obcym...Gdyby mnie zwolnil tez nalezy mi sie odprawa,ale co zrobi,nie wiemU nas tez krucho bedzie z kasa, na dzis czarno to widze
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Sprobuje wystapic o ten zasilek, bo w sumie nic nie trace. Pracowalam w Irl przez ponad 4 lata bez zadnej przerwy wiec mi sie w sumie nalezy jak psu micha (w sensie spelniam warunki rezydenta itp itd). Ale nie usmiecha mi sie im udowadniac co chwila ze naprawde szukam pracy.
Julia- chodzilo mi wlasnie o takich co ich tu nie ma, a pobieraja kupe roznych swidczen...o jest chamstwo! To przez takich ludzi panstwo obcina swiadczenia i nie mozna sie im dziwic.
A ja sie chcialam zapytac. 11 grudnia konczy mi sie maternity. Zawsze kase dostawalam w sobote. Wczoraj jednak dostalam tylko 140e zamiast 280! Wiecie dlaczego tak moglo sie stac??? nie wiem o co kamman...czy to znaczy, ze w nastepna sobote (12 grudzien) juz nic nie dostane?
Julia- chodzilo mi wlasnie o takich co ich tu nie ma, a pobieraja kupe roznych swidczen...o jest chamstwo! To przez takich ludzi panstwo obcina swiadczenia i nie mozna sie im dziwic.
A ja sie chcialam zapytac. 11 grudnia konczy mi sie maternity. Zawsze kase dostawalam w sobote. Wczoraj jednak dostalam tylko 140e zamiast 280! Wiecie dlaczego tak moglo sie stac??? nie wiem o co kamman...czy to znaczy, ze w nastepna sobote (12 grudzien) juz nic nie dostane?
tak misia dostałaś ostatnią kwote,bo oni płacą w soboty ale napewno przeszłaś na zasiłek w tygodniu(chodzi mi np.wtorek, środa itd.)i to było wyrównanie do tego dniamam nadzieje ze łapiesz o co mi chodzi ja miałam tak z H&SSprobuje wystapic o ten zasilek, bo w sumie nic nie trace. Pracowalam w Irl przez ponad 4 lata bez zadnej przerwy wiec mi sie w sumie nalezy jak psu micha (w sensie spelniam warunki rezydenta itp itd). Ale nie usmiecha mi sie im udowadniac co chwila ze naprawde szukam pracy.
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
No to d...Tak liczylam, ze jeszcze oprocz tego tyg powinni mi dac w nastepnym a tu lipa...:-(
niestety wlasnie nie mam nikogo takiego..:-(tez mysle zeby wystapic o ten zasilek,chyba ze cos wykombinujemam jeszcze troche czasu,sie zobaczyto reczywiście nie wesoło,a nie macie kogoś z rodziny?? w PL??ja wyprosiłam moją Kasie eby przyjechała w majuteraz nawet sobie dobre radzi więc bede pewna e mały ma dobrą opieke
julia28
Mama lutowa 2007
Jak mi sie wydaje to dopiero w nastepny poniedziałek!moze sie myle;-)dziewczyny moja córka skończyła 5 lat, powinnam dostac jeszcze ten zasiłek na małe dziecko?? bo nie dostałam dzisiaj
reklama
kurcze pomyliło mi sie,myślałam ze to we wtorkiJak mi sie wydaje to dopiero w nastepny poniedziałek!moze sie myle;-)