Nie,najpierw czekasz na papiery ze szpitala potem rejestrujesz dziecko i tyleCzy orientujecie sie czy trzeba zgalaszac narodziny dziecka do revenue.?
reklama
Hej dziewczyny! Ja z takim pytankiem.. Wiecie moze jak to jest z przewozem.wozka w Ryanair? Jest to darmowe niezaleznie od wieku dziecka,czy niekoniecznie? Bede wdzieczna za odpowiedz...
Biola-z tego co wiem wraz z ostatnim budzetem zmienili kwestie odliczania rentu,tzn. nie mozna juz tego robic.
Biola-z tego co wiem wraz z ostatnim budzetem zmienili kwestie odliczania rentu,tzn. nie mozna juz tego robic.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Madbebe nam ostatnio babka mówiła, że jest darmowe zawsze, dopóki dziecko potrzebuje
A nam mowila ze do 2 latMadbebe nam ostatnio babka mówiła, że jest darmowe zawsze, dopóki dziecko potrzebuje
biola
szczęsliwa mama
Ja bardzo rzadko latam rayanerem ale bylismy na wakacjach z kacperkiem i mielismy wozek a mlody mial 3lata,i nic nie mowili.moze teraz cosikk sie pozmienialo ale nie wyobrazam sobie 2latka bez wozka tymbardziej mojego
sesje zdjeciowe
Początkująca w BB
Ja latam wizz air moj maly skonczyl dwa latka lecialam do polski jak mial 2 latka i 2 miesiace i tez sie balam bo wszedzie pisalo ze do 2 lat jest tylko darmowe a potem 50 euro ale jak zadz i sie pytalam powiedzieli ze skoro potrzebuje oni go wezma za darmo nie wiem jak jest Ryanair najlepiej zadz i sie dopytac
W polsce bylismy w sierpniu,i pytalismy przy odprawie .tak w ryanair tak mowiliagi-ale w Ryanair Ci tak mowili?? Sek w tym ze na ich stronie nie ma zadnego konkretnego info na ten temat.Jedynie ze jeden wozek na dziecko jest darmowy..:/
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
Hej dziewczyny! Ja z takim pytankiem.. Wiecie moze jak to jest z przewozem.wozka w Ryanair? Jest to darmowe niezaleznie od wieku dziecka,czy niekoniecznie? Bede wdzieczna za odpowiedz...
My ostatnio wywoziliśmy spacerówkę do Polski i nic nikt nie mówił, mimo że synek ma 4 lata:-) . Pytają tylko czy chcecie wziąć ze sobą czy oddać na taśmę z bagażem
reklama
Biore bez dzwonienia i pytania wiec..Tym bardziej ze po odprawie nawet,patrzac teraz,gdybym chciala dodac akcesoria dzieciece,pod wymienionymi fotelikami,lozeczkami itp. jest napisane ze jeden wozek mozna przewiezc za free.
Dzieki za odpowiedzi!
Dzieki za odpowiedzi!