reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
Hej dziewczyny! Ja z takim pytankiem.. Wiecie moze jak to jest z przewozem.wozka w Ryanair? Jest to darmowe niezaleznie od wieku dziecka,czy niekoniecznie? Bede wdzieczna za odpowiedz...

Biola-z tego co wiem wraz z ostatnim budzetem zmienili kwestie odliczania rentu,tzn. nie mozna juz tego robic.

Ja bardzo rzadko latam rayanerem ale bylismy na wakacjach z kacperkiem i mielismy wozek a mlody mial 3lata,i nic nie mowili.moze teraz cosikk sie pozmienialo ale nie wyobrazam sobie 2latka bez wozka tymbardziej mojego:(

agi-ale w Ryanair Ci tak mowili?? Sek w tym ze na ich stronie nie ma zadnego konkretnego info na ten temat.Jedynie ze jeden wozek na dziecko jest darmowy..:/

Ja latam wizz air moj maly skonczyl dwa latka lecialam do polski jak mial 2 latka i 2 miesiace i tez sie balam bo wszedzie pisalo ze do 2 lat jest tylko darmowe a potem 50 euro ale jak zadz i sie pytalam powiedzieli ze skoro potrzebuje oni go wezma za darmo nie wiem jak jest Ryanair najlepiej zadz i sie dopytac

Hej dziewczyny! Ja z takim pytankiem.. Wiecie moze jak to jest z przewozem.wozka w Ryanair? Jest to darmowe niezaleznie od wieku dziecka,czy niekoniecznie? Bede wdzieczna za odpowiedz...

My ostatnio wywoziliśmy spacerówkę do Polski i nic nikt nie mówił, mimo że synek ma 4 lata:-) . Pytają tylko czy chcecie wziąć ze sobą czy oddać na taśmę z bagażem

reklama
Biore bez dzwonienia i pytania wiec..Tym bardziej ze po odprawie nawet,patrzac teraz,gdybym chciala dodac akcesoria dzieciece,pod wymienionymi fotelikami,lozeczkami itp. jest napisane ze jeden wozek mozna przewiezc za free.
Dzieki za odpowiedzi!

Do góry