reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
witam dlugo mnie tu nie bylo zaczelam szkole i czas mi ucieka przez palce ale do rzeczy:-) dziewczyny jak mam zalatwic zasilek pielegnacyjny jak sie nazywa forma i czy jest wogole szansa mam decyzje mam od lekarza irlandzkiego i z polski na Adhd ale nie jestem pewna czy nam sie uda ,,,,z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

mi przyszla odpowiedz 2 lipca tzn nie odpowiedz tylko ze doszlo do nich:)ale jeszcze nie dostalam fisu:(a kiedy wplywa na konto tzn w ktory dzien?

mi przyszla odpowiedz 2 lipca tzn nie odpowiedz tylko ze doszlo do nich:)ale jeszcze nie dostalam fisu:(a kiedy wplywa na konto tzn w ktory dzien?
Ja miałam zarejestrowaną formę u nich 22 czerwca i dostałam FIS jakieś 2 tyg.temu:tak:Czyli powinnaś dostać lada moment:tak:Tylko,że ja miałam odnawiany FIS a nie pierwszy raz,nie wiem jak Ty...Pieniążki za FIS są wpłacane na konto w czwartki:tak:

reklama
Ja miałam zarejestrowaną formę u nich 22 czerwca i dostałam FIS jakieś 2 tyg.
:tak:Czyli powinnaś dostać lada moment:tak:Tylko,że ja miałam odnawiany FIS a nie pierwszy raz,nie wiem jak Ty...Pieniążki za FIS są wpłacane na konto w czwartki:tak:

No my pierwszy raz sie staramy,wiec w tym tygodniu juz nie bedzie wrrrr:)dzieki

Do góry