reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
czy ktos moze orientuje sie ile przysluguje urlopu komus kto pobiera job allowance
czy mozna brac ten urlop w czesciach czy jednym ciagiem tylko
pozdrawiam

Dziewczyny złożyłam wniosek o MC i na stronie jest status: Card issued on 30/07/2012 to znaczy że przyznali nam kart medyczne ????? dostalismy tez smsa z numerem i pisało coś o gp i lekarstwach( nie napisze dokładnie bo nie do mnie na tel przyszedł )

Dziewczyny, mam jb ale nie dostalam karty, ktora trzeba pokazywac przy odbiorze na poczcie. Myslalam, ze przysla sami, ale cos ni widu, ni slychu, a facet na poczcie ciagle sie pyta o nia :sorry2: Wiecie moze jak ja dostac? Czy zadzwonic do SW i sie upomniec, czy isc do GP [bo ponoc moze dac tymczasowa - zolta]??

reklama
Do góry