reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

zawsze bralam certyfikat w kazdy czwartek i teraz specjalnie tak mi lekarz obliczyl ze zwolnienie mam do czwartku 12 lipca i zebym w ten czwartek poprzedzajacy zwolnienie czyli 6 lipca zadzwonila po certyfikat koncowy ale mi sie wydaje ze cos jest nie halo. co moge zrobic? bede miala tydzien luki miedzy choroowym a praca?

reklama
Moze lekarz ci kazal zadzwonic 6 zeby zamowic na 12?
ja zawsze dzwonilam wczesniej,zamawialam np.na drugi dzien,albo na za dwa dni.
A masz w domu ten certyfikat?

nie mam juz, oddalam do socjala, ja tez dzwonilam wczesniej w srode i mialam na czwartek zawsze i jak dzwonilam 6 to mowie tej pani w rejestracji ze wracam do pracy 13 to kiedy mam wziac Final caert a ona ze teraz juz. Nie wiem co mam zrobic? Wycykali mnie na 150 e wrrr

Hej szukam jakiegos adwokata w sprawie jobseeker benefit na ktory czekam od listopada tamtego roku jesli macie kogos najlepiej z limerick prosze dajcie znac.
pozdrawiam

reklama
Do góry