reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
Tak jak Tichonek napisała:)
A ja głupia d..a zapomniałam dzis iść na podpis!!!!!!!!!!!!!Noz mnie coś trafi!!!Jutro muszę lecieć do sociala i się tłumaczyć...i mam nadzieję,ze mi nie wstrzymaja:((((

A ja głupia d..a zapomniałam dzis iść na podpis!!!!!!!!!!!!!Noz mnie coś trafi!!!Jutro muszę lecieć do sociala i się tłumaczyć...i mam nadzieję,ze mi nie wstrzymaja:((((

nie wstrzymaja ci;-) a powiedz czy u was w urzedzie podpisu sa tylko we wtorki czy rowniez w srody (tak jak u nas) Pytam bo moja kolezanka ostatnio tez zapomniala sie podpisac we wtorek i pobiegla w srode to jej powiedzieli ze ma przyjsc w czwartek bo w srody maja dzien podpisow i nie ma szans zeby mogl ato zalatwic..... no to pojechala w czwartek i powiedziala ze jej sie daty pokielbasily i sie podpisala i juz Zadnuch konsekwencji:tak::-(

moj znajomy raz zapomnial i poszedl nastepnego dnia i przez 4tyg musial chodzic co tydzien...teraz juz normalnie

lubiczanko nio jedz jedz oby cie przyjeli dzis i zeby pozwolili ci wytlumaczyc Mojej kolezance nie dali dojsc do glosu - nie jej dzien podpisu to ma przyjsc w czwartek Ale moze Ty masz bardziej wyrozumiala babeczke w okienku Powodzenia i daj znac jak poszlo

reklama
Do góry