reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
Tak jak Tichonek napisała:)
A ja głupia d..a zapomniałam dzis iść na podpis!!!!!!!!!!!!!Noz mnie coś trafi!!!Jutro muszę lecieć do sociala i się tłumaczyć...i mam nadzieję,ze mi nie wstrzymaja:((((

A ja głupia d..a zapomniałam dzis iść na podpis!!!!!!!!!!!!!Noz mnie coś trafi!!!Jutro muszę lecieć do sociala i się tłumaczyć...i mam nadzieję,ze mi nie wstrzymaja:((((

nie wstrzymaja ci;-) a powiedz czy u was w urzedzie podpisu sa tylko we wtorki czy rowniez w srody (tak jak u nas) Pytam bo moja kolezanka ostatnio tez zapomniala sie podpisac we wtorek i pobiegla w srode to jej powiedzieli ze ma przyjsc w czwartek bo w srody maja dzien podpisow i nie ma szans zeby mogl ato zalatwic..... no to pojechala w czwartek i powiedziala ze jej sie daty pokielbasily i sie podpisala i juz Zadnuch konsekwencji:tak::-(

moj znajomy raz zapomnial i poszedl nastepnego dnia i przez 4tyg musial chodzic co tydzien...teraz juz normalnie

lubiczanko nio jedz jedz oby cie przyjeli dzis i zeby pozwolili ci wytlumaczyc Mojej kolezance nie dali dojsc do glosu - nie jej dzien podpisu to ma przyjsc w czwartek Ale moze Ty masz bardziej wyrozumiala babeczke w okienku Powodzenia i daj znac jak poszlo

reklama
Do góry