reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
hej dziewczyny
informacja dla tych którzy czekają na odpowiedź z FIS, na dzień dzisiejszy rozpatrują wnioski, które wpłynęły 21 marca:wściekła/y: masakra:wściekła/y: jak to długo trwa, wynika z tego że z 4 dni rozpatrują ponad 2 tygodnie.
A gdzie Ty mieszkasz?Bo może w różnych countach różnie im to idzie?:sorry::sorry:Raczej się nie spodziewałąm odpowiedzi w sprawie FIS w najbliższym czasie (wniosek złożony pod koniec lipca),ale do lutego czekać mi się nie uśmiecha:sorry:Choć nie powiem,że jeśli nam przyznają,taki jednorazowy zastrzyk skumulowanej gotówki by nie cieszył:-p

Vikamcia-ja jestem w takiej samej sytuacji jak Wy i my mamy FIS,więc składaj wniosek!!!
Asieńko,Alex-ja tez odkąd nie pracuję mam takie własnie druczki-o adresie szkoły badź lekarza:)
Tichonek-dostaliście ten list informujący,że otrzymali Wasz wniosek?Może u Was jest inaczej,ale ja za każdym razem czekałam od niego ok 6tygodni na decyzję:)Powodzenia:)

Vikamcia skladaj o fis , napewno nic nie stracisz a moze sie zalapiecie :tak:;-)
ja skladam mimo ze jezeli wogule cos dostaniemy to to minimum Ale wiesz, pomyslalam ze sa ludzie ktorzy tylko z tego zyja (niechce tu nikogo urazic poprostu znam wielu takich co to do roboty nie pujda ale zasileczki wszystkie maja i zyja jak w raju i maja wiecej pieniazkow niz ci co normalnie pracuja ) a ja tu ladnych pare lat przepracowalam i nigdy o nic nie wnioskowalam wiec jesli nawet minimum mi sie nalezy to czemu nie wnioskowac o to..... :tak::tak:

tichonek jeszcze troche cierpliwosci i napewno wam pozytywna decyzja przyjdzie Trzymam kciuki

Moj A. dziś dzwonił w sprawie FIS.Nas zarejestrowali 11go lipca dokładnie - z ta data jest pismo o przyjęciu naszego podania.Odpowiedz dostaniemy najwcześniej w październiku :confused2:Teraz rozpatrują podania z 29marca:eek:

Anineczko tak wypelnialam Part3 i 4...
sorki ze teraz dopiero,ale ja nie zagladalam ostatnio na ten watek...pewnie juz wslalas.
Dostalam normalnie kaske w tym miesiacu,a lidt na bank im dotarl:)

reklama
Lubiczanko ale to ja mam składać czy mój D??
wogóle to jak możesz podaj mi swój nr bo straciłam wsyztskie kontakty to zadzwonię do Ciebie jutro i się dokładnie wypytam co i jak ;-)

Do góry