reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
A gdzie Ty mieszkasz?Bo może w różnych countach różnie im to idzie?Raczej się nie spodziewałąm odpowiedzi w sprawie FIS w najbliższym czasie (wniosek złożony pod koniec lipca),ale do lutego czekać mi się nie uśmiechaChoć nie powiem,że jeśli nam przyznają,taki jednorazowy zastrzyk skumulowanej gotówki by nie cieszyłhej dziewczyny
informacja dla tych którzy czekają na odpowiedź z FIS, na dzień dzisiejszy rozpatrują wnioski, które wpłynęły 21 marca masakra jak to długo trwa, wynika z tego że z 4 dni rozpatrują ponad 2 tygodnie.
sylwiamama3
Początkująca w BB
tichonku ja mieszkam w Co. Galway i wydaje mi się że jest tylko jedno miejsce gdzie rozpatrują te wnioski, ale może się mylę
lubiczanka
Fanka BB :)
Vikamcia-ja jestem w takiej samej sytuacji jak Wy i my mamy FIS,więc składaj wniosek!!!
Asieńko,Alex-ja tez odkąd nie pracuję mam takie własnie druczki-o adresie szkoły badź lekarza
Tichonek-dostaliście ten list informujący,że otrzymali Wasz wniosek?Może u Was jest inaczej,ale ja za każdym razem czekałam od niego ok 6tygodni na decyzjęPowodzenia
Asieńko,Alex-ja tez odkąd nie pracuję mam takie własnie druczki-o adresie szkoły badź lekarza
Tichonek-dostaliście ten list informujący,że otrzymali Wasz wniosek?Może u Was jest inaczej,ale ja za każdym razem czekałam od niego ok 6tygodni na decyzjęPowodzenia
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Lubiczanko dostałamWłaśnie jakieś 6 tygodni temu
Vikamcia skladaj o fis , napewno nic nie stracisz a moze sie zalapiecie ;-)
ja skladam mimo ze jezeli wogule cos dostaniemy to to minimum Ale wiesz, pomyslalam ze sa ludzie ktorzy tylko z tego zyja (niechce tu nikogo urazic poprostu znam wielu takich co to do roboty nie pujda ale zasileczki wszystkie maja i zyja jak w raju i maja wiecej pieniazkow niz ci co normalnie pracuja ) a ja tu ladnych pare lat przepracowalam i nigdy o nic nie wnioskowalam wiec jesli nawet minimum mi sie nalezy to czemu nie wnioskowac o to.....
tichonek jeszcze troche cierpliwosci i napewno wam pozytywna decyzja przyjdzie Trzymam kciuki
ja skladam mimo ze jezeli wogule cos dostaniemy to to minimum Ale wiesz, pomyslalam ze sa ludzie ktorzy tylko z tego zyja (niechce tu nikogo urazic poprostu znam wielu takich co to do roboty nie pujda ale zasileczki wszystkie maja i zyja jak w raju i maja wiecej pieniazkow niz ci co normalnie pracuja ) a ja tu ladnych pare lat przepracowalam i nigdy o nic nie wnioskowalam wiec jesli nawet minimum mi sie nalezy to czemu nie wnioskowac o to.....
tichonek jeszcze troche cierpliwosci i napewno wam pozytywna decyzja przyjdzie Trzymam kciuki
Moj A. dziś dzwonił w sprawie FIS.Nas zarejestrowali 11go lipca dokładnie - z ta data jest pismo o przyjęciu naszego podania.Odpowiedz dostaniemy najwcześniej w październiku Teraz rozpatrują podania z 29marca
lubiczanka
Fanka BB :)
to ja nie wiem od czego to zależy...ale trzymam kciuki,oby Wam wszystkim rozpatrzyli pozytywnie wnioski
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Lubiczanko ale to ja mam składać czy mój D??
wogóle to jak możesz podaj mi swój nr bo straciłam wsyztskie kontakty to zadzwonię do Ciebie jutro i się dokładnie wypytam co i jak ;-)
wogóle to jak możesz podaj mi swój nr bo straciłam wsyztskie kontakty to zadzwonię do Ciebie jutro i się dokładnie wypytam co i jak ;-)