reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
hej dziewczyny
informacja dla tych którzy czekają na odpowiedź z FIS, na dzień dzisiejszy rozpatrują wnioski, które wpłynęły 21 marca:wściekła/y: masakra:wściekła/y: jak to długo trwa, wynika z tego że z 4 dni rozpatrują ponad 2 tygodnie.
A gdzie Ty mieszkasz?Bo może w różnych countach różnie im to idzie?:sorry::sorry:Raczej się nie spodziewałąm odpowiedzi w sprawie FIS w najbliższym czasie (wniosek złożony pod koniec lipca),ale do lutego czekać mi się nie uśmiecha:sorry:Choć nie powiem,że jeśli nam przyznają,taki jednorazowy zastrzyk skumulowanej gotówki by nie cieszył:-p

Vikamcia-ja jestem w takiej samej sytuacji jak Wy i my mamy FIS,więc składaj wniosek!!!
Asieńko,Alex-ja tez odkąd nie pracuję mam takie własnie druczki-o adresie szkoły badź lekarza:)
Tichonek-dostaliście ten list informujący,że otrzymali Wasz wniosek?Może u Was jest inaczej,ale ja za każdym razem czekałam od niego ok 6tygodni na decyzję:)Powodzenia:)

Vikamcia skladaj o fis , napewno nic nie stracisz a moze sie zalapiecie :tak:;-)
ja skladam mimo ze jezeli wogule cos dostaniemy to to minimum Ale wiesz, pomyslalam ze sa ludzie ktorzy tylko z tego zyja (niechce tu nikogo urazic poprostu znam wielu takich co to do roboty nie pujda ale zasileczki wszystkie maja i zyja jak w raju i maja wiecej pieniazkow niz ci co normalnie pracuja ) a ja tu ladnych pare lat przepracowalam i nigdy o nic nie wnioskowalam wiec jesli nawet minimum mi sie nalezy to czemu nie wnioskowac o to..... :tak::tak:

tichonek jeszcze troche cierpliwosci i napewno wam pozytywna decyzja przyjdzie Trzymam kciuki

Moj A. dziś dzwonił w sprawie FIS.Nas zarejestrowali 11go lipca dokładnie - z ta data jest pismo o przyjęciu naszego podania.Odpowiedz dostaniemy najwcześniej w październiku :confused2:Teraz rozpatrują podania z 29marca:eek:

Anineczko tak wypelnialam Part3 i 4...
sorki ze teraz dopiero,ale ja nie zagladalam ostatnio na ten watek...pewnie juz wslalas.
Dostalam normalnie kaske w tym miesiacu,a lidt na bank im dotarl:)

reklama
Lubiczanko ale to ja mam składać czy mój D??
wogóle to jak możesz podaj mi swój nr bo straciłam wsyztskie kontakty to zadzwonię do Ciebie jutro i się dokładnie wypytam co i jak ;-)

Do góry