asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Lubiczanko no i super:-), zawsze to troszkę więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w seniorach jeszcze trzeba płacic,ale moje chodzą do dentysty i ja nic nie płace a nawet za Oliwke w tamtym roku nie płaciłam bo miała skończone 6 lat,mój Damian często chodzi,tylko ze sama dentysty nie możesz sobie wybrac,musi byc HSE,taka szkolna niby,prywatny nie może bycMarta pewna jesteś?Bo ona się ze mna dziś założyć chciała,że nie robią wcale dzieciom na MC za freeŻe niby była ze swoją małą leczyć ząbki i musiała płacićJej córka chodzi do senior infant class ale ma już chyba 6 lat,nie wiem dokładnieCzyli np.Radek jakby musiał iść do dentysty to jeszcze bym musiała płacić,ale za rok już miałby gratis?A czy przegląd to free też obejmuje?On na prawdę nawet jednej plamki na ząbkach nie ma,zdrowiutkie ma (nie wiem po kim),ale wolę wiedzieć na wszelki wypadek