reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

Biola a nie macie chociaż GP Card?
Bo my mamy,chociaż żadne inne zasiłki nam nie przysługują,nawet BTS.A Antek jako jedyny ma MC ze względu na swoje częste zapalenia uszu i napisaliśmy w formie o MC,że czeka go zabieg wycięcia migdałów i bez problemu dostał :tak:

agi6665 niestety nie pomogę :no:
czekamy na jakakolwiek odp o MC juz zaraz niech policze16 miesiecy:wściekła/y:

reklama
Biola to złóżcie jeszcze raz,czasami gubią papiery i się do tego nie przyznają :confused2: Teraz macie większe szanse bo jest Nicolasek :tak:

Tez mi sie wydaje, ze zgubili Wasze papiery. Zlozcie je jeszcze raz... Ja czekalam na odp jakos ze 3 miesiace.
A mozna skladac o MC np. tylko dla dziecka? Czy sie nie da i trzeba wszytskich czlonkow wpisac??

Aniaa, różnie bywa, wiesz? :sorry: ja też złożyłam wniosek o mc (na mc nie liczyłam wcale, ale miałam nadzieje na gp vc), po 2,5 tyg przyszedł sms mówiący że card zostało nam przyznane, ale nie napisali co konkretnie przyznali. Po paru dniach dostaliśmy pocztą mc dla całej trójki. Szok normalnie! Fakt że tylko do kwietnia, ale dobre i to :tak:
Czy ja dobrze doczytałam że Ty nie masz żadnego Maternity?

reklama
Do góry