reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

Tak,Biola musisz mieć jakiekolwiek świadczenie z SW:sorry:Dokładnie tak samo nam odpisanio w zeszłym roku:sorry:A na FIS-a sie nie łapiecie z dwójką dzieci?Ja podanie złożyłam niedawno ale co z tego wyjdzie to Bóg jeden wie:sorry:

reklama
Tichonku ja ostatnio dzwoniłam do FIS-u i powiedzieli mi że w tej chwili rozpatrują wnioski złożone 1 marca, a ja mam zarejestrowane podanie 6 kwietnia i podobno dostanę odpowiedź za 4 lub wiecej tygodni:-(

julia28 pewnie dlatego że jest bardzo dużo wniosków, dzwoniłam do nich dwa tygodnie pod rząd i za każdym razem mówili że rozpatrują wnioski złożone w pierwszym tygodniu marca więc jak im tak kiepsko idzie to ja też pewnie dostanę pod koniec roku choć złożyłam 6 kwietnia:-( ja chciałam jeszcze zapytać o BTS wiem że był już ten temat wałkowany, ale wiecie może jak długo w tym roku się czeka na pieniążki? bo trochę się to zmieniło, może w związku z tym że dużo osób dostało automatycznie to będzie szybciej?

dziewczyny POMOCY:

mam pytanko odnowsnie urlopu na JA : jesli sie juz w tym roku bylo dwa razy na urlopie i caly sie wykozystalo to czy mimo to mozna wziasc sobie offa bezplatnego na ok 4 tygodnie?? i czy nie bedzie z tego powodu jakis przykrych konsekwencji Macie jakies doswiadczenia w tym temacie

BEDE BARDZO WDZIECZNA ZA POMOC

dziewczyny BARDZO PROSZE O POMOC:

mam pytanko odnowsnie urlopu na JA : jesli sie juz w tym roku bylo dwa razy na urlopie i caly sie wykozystalo to czy mimo to mozna wziasc sobie offa bezplatnego na ok 4 tygodnie?? i czy nie bedzie z tego powodu jakis przykrych konsekwencji Macie jakies doswiadczenia w tym temacie

reklama
dziewczyny BARDZO PROSZE O POMOC:

ja słyszałam ze bezpłatnego można mieć przez 2 tygodnie ale idz i sie zapytaj

Do góry