kasiuleczka25
Fanka BB :)
Kasiun80 ja w zeszlym roku skladalam wniosek i dostalam pieniazki- a moja Oliva nie chodzila do zadnego przedszkola i nie byla do zadnego zapisana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak Tatus ma wyrozumialego szefa, to mozna to "troche" przeciagnac :-) Moj mial az 3 tyg wolnego! Oczywiscie platnego:-) W umowie ma, ze moze wykorzystac do 21 dni platnych w razie trudnej sytuacji rodzinnej. Poszedl z tym do swojego szefa, pogadal i ...dostał :-) A pozniej chodził tylko 2 dni w tyg, a na nastepne 2 mial placone jak za holidaya( bo mial jeszcze nie wykorzystane). U nas akurat byla taka sytacja, ze przez komplikacje podczas porodu, dziecko wymagalo bardzo duuuzo uwagi, a nie mielismy tutaj nikogo z rodziny. Dlatego szef mojego chlopaka znal nasza sytuacje za trudna i przyznal mu cale 21 dni platnego zwolnienia.Hej dziewczyny. wie może któraś z Was ile w Irlandii należy się dni wolnych dla tatusia jak urodzę?? z góry dzięki ;-)