asienka_r
mama Ani i Gabrysi
A ja z takim pytankiem, czy te formy na odpis z mieszkania wysyłacie tam, gdzie P60???, żeby potem przysłali P21???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja z takim pytankiem, czy te formy na odpis z mieszkania wysyłacie tam, gdzie P60???, żeby potem przysłali P21???
Nie,on nie powiedział,że nasze auto to sportowy model tylko P jak z nim rozmawiał to ten mu powiedział,że może tak być,że ubezpieczenie będzie większe bo być może to sportowy model...A na jakiej podstawie ten wasz znajomy stwierdził ze to sportowy model?
Wysyła się i dostaje P21, czyli formę, że się rozliczyłaś, poza tym jak masz zwrot to tax musi o tym wiedzieć, żeby Ci kaskę zwrócić. No dobraA to p60 sie gdzies wysyla????![]()
to jakies kpiny 2500eP zniżki załatwił z Polski (musiał się jednak zrzec ubezpieczenia w Polsce) i jak tylko będzie mógł to jedzie do ubezpieczalni to załatwić
Mnie dopisze do ubezpieczenia bo taniej wychodzi.Zobaczymy ile wyjdzie,ale dobrze wiedzieć tak z pierwszej ręki
Dzięki bardzo:-)A nie wiesz gdzie mają znajomi ubezpieczenie?
Dacie wiarę,ze w Axa wycenili nam ubezpieczenie na 2500EJakaś walnięta babka
Polka
Powiedziała,że nam zniżek nie zaakceptuje nawet jak się w Polsce P zrzeknie
To kij jej w oko
Ale zeby 2500E?!
To w każdej innej ubezpieczalni nawet bez zniżek wychodzi około 1400E...
![]()
Madbebe nie mowie ze nie...ale nasz kolega zaraz jak tu przyjechal i mial honde wlasnie 3 drzwiowa i placil normalne ubezpieczenie...ewelcia-po części masz racje z tymi 3dzwiowymi hondami,ale Tichonkowa hondzia tez może być podrasowana.Każde silnik,chyba, możesz podrasować..Jeśli zataisz prawdziwa moc silnika w revenue czy ubezpieczalni, można mieć problemy jeśli to wypłyniePo prostu trza to sprawdzić
Tichonek-to kij im w oko!nienormalni są w tej axie chyba...
A na jakiej podstawie ten wasz znajomy stwierdził ze to sportowy model?
hmmm a to nie wiedzialam A gdzie sie wysyla jesli mozna spytac??
oj nie polecam quinn direct...tichonek ja ubezpieczalam w quinn direct i wszystko bylo spoko i naprawde w miare tanio bo tez sie balam ze za taki silnik to bede placic jak za woly