reklama
AsienkaM1986
mama Zuzi
no wlasnie, tam jest malo miejsca, wiec jak to zmiescic, bo jak moge sie rozliczyc z poprzednich lat to rozliczylabym sie z 2 lat z wczesniejszego mieszkania i teraz z tego
anineczka
królowa mrówek :P
no tak,jakieś inne są te formy niż kilka lat wstecz,teraz sobie ściągnęłam i faktycznie nie ma miejsca,no to tyle formularzy ile chat do odliczenia
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
anineczko-ale jak w jeden?nie zmieszcze 2ch adresow,PPSow itp. (chyba ze nie kumam)Myslalam ze moze 2arjusze mam wyslac tej formy.Oddzielna na kazda z chat..
Dzieki za odp.
W ciągu jednego roku na formularzu zmieszczą się dwa adresy, tak przynajmniej na tej formie wygląda i tak mi babka w Citizen kazała wypełnić
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
nie zmieszcza sie asienkopoza tym w moim przypadku wysokosc rentu jest rozna..
To tak jak mówi Anineczka jeden form na jedną chatę
Kurczę, też muszę się w końcu za to wziąć
no ja też się zabieram do tej formy, ale ta moja landlady jest lekko inna i nie mogliśmy jej pps zdobyć... w każdym razie ostatnio przez przypadek udało mi się zdobyć, więc teraz nie ma bata;P trzeba ruszyć 4 litery
no ja też się zabieram do tej formy, ale ta moja landlady jest lekko inna i nie mogliśmy jej pps zdobyć... w każdym razie ostatnio przez przypadek udało mi się zdobyć, więc teraz nie ma bata;P trzeba ruszyć 4 litery
nio wlasnie ja z pps landlorda mam problem bo powiedziala ze nie da bo to jej prywatna sprawa i juz i co teraz?? niby muwilyscie kiedys ze i tak dostane zwrot ale slyszalam ze takie formy bez pps nie rozpatruja i co ja mam zrobic??
reklama
u mnie nie ma szans na jej pps bo od kiedy sie wyprowadzilismy ignoruje moje smsy i telefony
mam umowe najmu wszystko na papierze wiec nie wiem o co jej chodzi
myslicie ze bez ppsa wyslac te formy?? w sumie mam dowody ze chate wynajmowalam i dowody wplaty na jej konto tez
mam umowe najmu wszystko na papierze wiec nie wiem o co jej chodzi
myslicie ze bez ppsa wyslac te formy?? w sumie mam dowody ze chate wynajmowalam i dowody wplaty na jej konto tez