reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

anineczko-ale jak w jeden?:sorry2:nie zmieszcze 2ch adresow,PPSow itp. (chyba ze nie kumam:sorry2:)Myslalam ze moze 2arjusze mam wyslac tej formy.Oddzielna na kazda z chat..
Dzieki za odp.

reklama
anineczko-ale jak w jeden?:sorry2:nie zmieszcze 2ch adresow,PPSow itp. (chyba ze nie kumam:sorry2:)Myslalam ze moze 2arjusze mam wyslac tej formy.Oddzielna na kazda z chat..
Dzieki za odp.

W ciągu jednego roku na formularzu zmieszczą się dwa adresy, tak przynajmniej na tej formie wygląda i tak mi babka w Citizen kazała wypełnić

no ja też się zabieram do tej formy, ale ta moja landlady jest lekko inna i nie mogliśmy jej pps zdobyć... w każdym razie ostatnio przez przypadek udało mi się zdobyć, więc teraz nie ma bata;P trzeba ruszyć 4 litery

no ja też się zabieram do tej formy, ale ta moja landlady jest lekko inna i nie mogliśmy jej pps zdobyć... w każdym razie ostatnio przez przypadek udało mi się zdobyć, więc teraz nie ma bata;P trzeba ruszyć 4 litery

nio wlasnie ja z pps landlorda mam problem bo powiedziala ze nie da bo to jej prywatna sprawa i juz i co teraz?? niby muwilyscie kiedys ze i tak dostane zwrot ale slyszalam ze takie formy bez pps nie rozpatruja:sorry2: i co ja mam zrobic??

Dzindziusia - czyli masz to samo co ja. ale moja (na moje szczescie) dala mi do podpisania dokumenty, na których byl jej pps i adres - więc szybko sobie spisałam;P

reklama
u mnie nie ma szans na jej pps bo od kiedy sie wyprowadzilismy ignoruje moje smsy i telefony
mam umowe najmu wszystko na papierze wiec nie wiem o co jej chodzi
myslicie ze bez ppsa wyslac te formy?? w sumie mam dowody ze chate wynajmowalam i dowody wplaty na jej konto tez

Do góry