reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
My właśnie dzisiaj dostaliśmy czek z Back To School, po 3 tygodniach od wrzucenia do skrzynki w Community Welfare Office:-) Cieszę się, że tak to szybko i sprawnie poszło. Wystarczyło wydrukować, wypełnić, dorzucić dwa payslipy i po sprawie;-)
Back to School Clothing and Footwear Allowance-Information from CitizensInformation.ie
Ale MC ani widu ani słychu jeszcze
Back to School Clothing and Footwear Allowance-Information from CitizensInformation.ie
Ale MC ani widu ani słychu jeszcze
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Julia my dostalismy forme poczta,co roku nam przysylaja,wypelnilam i wyslalam.....czekalismy okolo 1,5 miesiaca
madziakowalik
Fanka BB :)
dziewczyny ja sie chcialam zapytac o ten zwrot podatku za oplacane mieszkanie . jak dlugo czekaliscie na odpowiedz ???
Fenix83
Fanka BB :)
dziewczyny złożyłam o ten Home Carier tak jak mi radziła Anineczka i Dzindusia i wyobraźcie sobie,że dzisiaj dostałam kopię swojego claim'a z notką " I regret to inform You that Your claim is not been allowed for 2010" wiecie o co kaman??
złozyłam na męża bo on pracuje.
dodam,że byliśmy osobiście,bo akurat byliśmy w Wexford.
Koleś dal nam formularz więc wypełniliśmy na miejscu.Wpisałam niunię i swój dochód z J.B. a dzisiaj taka odpowiedź.
Nie czaję.
Oczywiście żadnego wyjaśnienia dlaczego,co i jak,nie ma.
złozyłam na męża bo on pracuje.
dodam,że byliśmy osobiście,bo akurat byliśmy w Wexford.
Koleś dal nam formularz więc wypełniliśmy na miejscu.Wpisałam niunię i swój dochód z J.B. a dzisiaj taka odpowiedź.
Nie czaję.
Oczywiście żadnego wyjaśnienia dlaczego,co i jak,nie ma.
pauletta82
Sexy Big Mamma
Dziewczyny mam pytanie o polski numer pesel bo właśnie tata wrócił z biura w pl i mu powiedzieli że muszę złożyć o nadanie w konsulacie w ie lekko mnie to zdziwiło no ale cóż czy któraś z was składała o pesel mogę im wysłać wypełnioną formę czy muszę się stawiać osobiście??
pauletta82
Sexy Big Mamma
Powiedzieli że dziecko nie ma zameldowania w pl i na stale przebywa w ie dlatego musi to iść przez konsulat
Pauletta a czy zarejestrowaliscie Zuze w USC w PL???? Poza tym o pesel dla dziecka wystepuje opiekun prawny a w waszym przypadku rodzice i pewnie dlatego taka odpowiedz w urzedzie dostal twoj tato. Czemu tego nie zalatwil P jak byl w PL???
Pauletko w Pl od kilku lat nie ma obowiazku meldunkowego a my wyrabialismy pesel zanim W gdziekolwiek zameldowalismy. Widacw PL urzedach jaest tak samo jak tu zalezy na kogo trafisz
Pauletko w Pl od kilku lat nie ma obowiazku meldunkowego a my wyrabialismy pesel zanim W gdziekolwiek zameldowalismy. Widacw PL urzedach jaest tak samo jak tu zalezy na kogo trafisz
reklama
a na czym taka kontrol z SW polega?
U niego polegala na tym ze zjawil sie Pan niespodziewanie i ogolnie zadawal pytania..typu "jaki ma pan samochod" , czy ma dziewczyne,czy szuka pracy itd....