Fenix83
Fanka BB :)
ewelcia wiem
nie powiem jej że odchodzę bo ja jej cały czas mówię że chcę pracować (choć wiem że nie mogę)
a ona mówi mi że potrzebuje kogoś kto będzie siedział dniami w pracy i że nie dałaby mi przerw na karmienie piersią
więc jak będzie co do czwego wypełniać
napiszę że karmię piersią a ona z góry powiedziała że nie mogę pracować gdy karmię piersią bo nie da mi przerw na karmienie..
chyba powód wystarczający co nie??
mi powiedziano,że póki co j.b. moż poczekac bo poki karmię piersią to mogę zamienic j.b. na disability i tak też zrobiłam.
ewelcia i to właśnie powiedział mi oficer w Socialu,także z tym czynnym poszukiwaniem pracy to nie jest tak do końca.
najlepiej po prostu mówic prawde a nie ściemniac i wtedy będzie ok.
no chyba,że mieszka się w takim Limerick to wszędzie Ci problemy będą robic.
a tak poza tym Kamcia to powiem Ci jedno.
Twoja sprawa jest tak pogmatwana że ja na Twoim miejscu nie zabierałabym się sama za to.
ona jako Twoja szefowa na pewno ma jakąś księgową która zna się na kruczkach prawnych więc moim zdaniem powinnaś się skontaktowac z kimś kto tez prawo irl zna,bo sama sobie możesz biedy narobic i zostac na lodzie.
dałam Ci numer,zadzwon do P.Oli i powiedz mniej więcej jak się sprawa ma.
ona bierze kasę po,więc luzik...a jak Ci wygra jeszcze odprawę to już w ogóle będzie dobrze.
Swoją drogą to jestem w szoku,że po 4 latach pracy u tej s...i nie wspomniała nawet o tym i jeszcze opowiada Ci jakieś niestworzone historie.
co za babsko.
nie zostaw tego tak!!takich ludzi trzeba tępic.