reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
Dziewczyny nurtuje mnie takie pytanie.....pisalam juz ze we wtorek mam ta rozmowe w Fasie w sprawie jakiegos kursu....nie wiecie czy jak zdecyduje sie juz na jakis kurs to dlugo na niego mam czekac? czy on jest od razu?
Chciala bym wiedziec bo musiala bym wtedy kogos do Szymona zalatwic....

Dziewczyny nurtuje mnie takie pytanie.....pisalam juz ze we wtorek mam ta rozmowe w Fasie w sprawie jakiegos kursu....nie wiecie czy jak zdecyduje sie juz na jakis kurs to dlugo na niego mam czekac? czy on jest od razu?
Chciala bym wiedziec bo musiala bym wtedy kogos do Szymona zalatwic....
Z tego co wiem to w zależności kiedy dany kurs się zaczyna. Rodzaje kursów i terminy można znaleźć na stronie fasu. Jeszcze jedno ważne... wprowadzili od kilku miesięcy zasadę,że jeśli nie radzi sobie ktoś z angielskim to najpierw wysyłają na kurs angielskiego. Od nowego roku mieli robić jakieś testy na znajomość języka, ale nie mam pojęcia czy to praktykują czy nie.
Pozdrawiam:-)

Aga wielkie dzieki:-)
Eee na kurs jezyka to chyba mnie nie wysla.....bo ja troszke szwargocze po Angielsku....dogadac sie dogadam wszedzie;-)....gorzej z pisaniem:sorry2:

Witam czy moze ktos wie ,z tego co wyczytalam na citizenie,osoba ktora pobiera zasilek dla bezrobotnych nie moze starac sie o FIS,a jesli ja pracuje a maz jest na zasilku to czy ja moge sie oniego starac?

Dzien dobry mamusie
Dziewczyny mam pytanko czy wy dostalyscie ECS bo z tego co sie nie myle to dzisiaj powinny placic a mi nie wplynelo
Wiecie cos na ten temat bo rodzinne tez mi juz ucieli i powinni przyslac jakas informacje

Dzien dobry mamusie
Dziewczyny mam pytanko czy wy dostalyscie ECS bo z tego co sie nie myle to dzisiaj powinny placic a mi nie wplynelo
Wiecie cos na ten temat bo rodzinne tez mi juz ucieli i powinni przyslac jakas informacje
to juz jest zlikwidowane od stycznia:tak::-)w zamian masz za darmo przedszkole dla 3-4 letnich dzieci:tak:

reklama
Do góry