reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

Hmmm, może.... dziewczyny przeprowadzałyście się ostatnio

A ja nadal na ChB nie wysłałam formy:no:, w czwartek mam spotkanie w Citizen. Chcę to załatwić, żeby nam przyznali a nie odmówili mimo że wszystkim się należy

reklama
Jeszcze mi nie odmawiają, ale ja nie pracuję i nie pracowałam w Irlandii a teraz to stanowi problem, bo mogą mi napisać, że mój ośrodek interesów życiowych nie znajduje się w Irlandii, mimo że jesteśmy tu całą rodziną, mąż pracuje od ponad roku a Ania się tu urodziła. Bo teraz sprawdzają, czy jesteś w ich systemie a ja nie mam żadnej składki opłaconej. Tak mi mówiła znajoma w Citizen

ano soe coesze...a moze to dlatego ze sie adres zmienia co???????????????bo my to od samego poczatku pod tym samym adresem mieszkamy.....

ja nie zmienialam adresu,mieszkam pod tym samym juz ponad 3 lata,Szymon urodzil sie w lutym a ja juz drugi raz to dostalam!!!
Moze dlatego ze ja nie pracuje:confused: ostatnio wypelnial ta kartke mojego m szef i dzis tez mu zaniosl!!!

asienka ale Twoj m pracuje i powinnas dostac bez problemu,tak mi sie wydaje

Nie wiem ile teraz się czeka,ale jak składałam 3 lata temu to czekałam na decyzję 25 miesięcy:eek:
4_2_200v.gif

reklama
Do góry