czesc
czy ktos wie jak jest obliczany dodatek na dom(rent suplement) i jaki jest minimalny dochod na malzenstwo z 1 dzieckiem? bo stala sie rzecz nieslychana przez 2 miesiace czekalismy na dofinansowanie i dzisiaj przyszedl czek ze przyznali 24 e na tydzien czy to mozliwe??? bo jestem w szoku ze tak malo
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Tu jest wszystko ladnie napisaneWitam dziewczynki mam pytanko czy mozecie mi powiedziec co to jest i komu sie nalezy One Parent Family

A jesli chodzi o JB to chyba raczej nie jesli tu nie pracowala. Ale w takim przypadku wydaje mi sie ze moeze sie starac o JA(jobseeker allowance).
mi z 2 dzieci i dchodem 360e przyznali 7.70czescczy ktos wie jak jest obliczany dodatek na dom(rent suplement) i jaki jest minimalny dochod na malzenstwo z 1 dzieckiem? bo stala sie rzecz nieslychana przez 2 miesiace czekalismy na dofinansowanie i dzisiaj przyszedl czek ze przyznali 24 e na tydzien czy to mozliwe??? bo jestem w szoku ze tak malo

beakta
Mammy of boys & girl
Co !!!??? ....ale chyba sie odwolalas?mi z 2 dzieci i dchodem 360e przyznali 7.70także możliwe
![]()
oczywiście ze tak ale powiedzieli ze więcej mi sie nie należyCo !!!??? ....ale chyba sie odwolalas?
beakta
Mammy of boys & girl
To ja juz niewiem o co w tym wszystkicm chodzi. U nas kawalezry dostaja po 50e tygodniowo.oczywiście ze tak ale powiedzieli ze więcej mi sie nie należy

to zależy od pracownika socjalnego, teraz zmieniam adres to na nowo będe składac i zobaczymyTo ja juz niewiem o co w tym wszystkicm chodzi. U nas kawalezry dostaja po 50e tygodniowo.![]()
julia28
Mama lutowa 2007
u nas zabrali rodzinie zasilek bo powod był taki ze nie sa rezydentami wlasnie starali sie oten JA .........a i zadzwonili z child benefit i poprosili ich o wyslanie biletu przylotu do irlandiii bo ponoc zmienily sie przepisy i jak nie mieszkasz 2 lata w irlandiii to ci sie zadne zasilki nie nalezato zależy od pracownika socjalnego, teraz zmieniam adres to na nowo będe składac i zobaczymy

beakta
Mammy of boys & girl
No a to prawda. Mam znajoma rodzine ktora wlasnie nie jest tu dwa lata i nic sie nie wystarali.jak nie mieszkasz 2 lata w irlandiii to ci sie zadne zasilki nie nalezai gadaj z nimi
reklama
julia28
Mama lutowa 2007
czyli child benefit tez im sie nie nalezy.....??????mi zas przyslali pismo aby ich powiadomic czy tu jestem czy pracuje,czy jestem na zasilku itd......cale szczescie ze jestem tu 4 lata juz:-);-)No a to prawda. Mam znajoma rodzine ktora wlasnie nie jest tu dwa lata i nic sie nie wystarali.