julia28
Mama lutowa 2007
jesli mozesz bede wdzieczna:-)pozdrawiamMoże w Dublinie tak pomału to idzie,pierwszy raz też czekałam 3 miesiące!
A możesz podać link do tej strony,gdzie składa się wnioski o katy europejskie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesli mozesz bede wdzieczna:-)pozdrawiamMoże w Dublinie tak pomału to idzie,pierwszy raz też czekałam 3 miesiące!
czy to znaczy ze zabieraja child benefit??? a tu znalazlam cos na ten temat:w formularzu cb1 wyraznie jest napisane kiedy należy ich poinformować o zmianach:Już o tym wspominałam, że teraz sprawdzają czy ma się opłacane składki i jest się ubezpieczonym. Robią problemy jak się nie pracuje![]()
Byłam się pytać bo w Swords jest Healt Center,powiedziała mi,że to może do 3 miesięcy trwać...i tak byłoAgusik,bardzo dziekuje za odp.W takiej sytuacji moge czekac spokojnie,bo widze,ze to trwa masakrycznie dlugo.A czy w trakcie oczekiwania dzwonilas tam?
Julia,ja nie znam linka,właśnie chciałam,żeby martuana podała:-)jesli mozesz bede wdzieczna:-)pozdrawiam
O,dzięki bardzo!Witam.Agusik dziekuje za odp.Podam Wam tego linka do kart europejskich,mam nadzieje ze tego szukacie.Tam powinien byc nr tel.www.ehic.ie pozdrawiam
Nie ma sprawki tylko ja niebardzo pamiętam robiłyśmy to razem ze znajomą forumkową Cytrusem;-)ja do niej dzisiaj zadzwonie i podam wamMoże w Dublinie tak pomału to idzie,pierwszy raz też czekałam 3 miesiące!
Witam dziewczynki mam pytanko czy mozecie mi powiedziec co to jest i komu sie nalezy One Parent Family
i czy kobieta ktora nie jest mezatka i nigdy tu nie pracowala tylko jej partner czy w takim przypadku ona moze wziasc na siebie JB