reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Ja tez jestem za 6 sierpnia,mnie tam pasuje,chyba ze na dzialke wyjade ale zawsze moge zostac w domu zeby sie z Wami spotkać ...
No to wymyślcie jakiś dzień w tygodniu wobec tego. Kończę pracę o 15.30 więc na 17tą się wyrobię jakoś.
Chyba, że chcecie w najbliższą sobotę - 31 lipca Bo widzę, że deszcz odpuścił, mąż oglądał Meteo i w sobotę ma być tak jak dziś.
Mi w każdym razie bez różnicy, codziennie mogę do 7 sierpnia, potem wyjeżdżam na prawie tydzień.
Chyba, że chcecie w najbliższą sobotę - 31 lipca Bo widzę, że deszcz odpuścił, mąż oglądał Meteo i w sobotę ma być tak jak dziś.
Mi w każdym razie bez różnicy, codziennie mogę do 7 sierpnia, potem wyjeżdżam na prawie tydzień.
może faktycznie w weekend coś zorganizujemy my wybieraliśmy się do myślęcinka na ten duży plac zabaw (moje dziecko rozpiera energia) ale każdy inny też może być
nie wiem gdzie jest ten na leśnym, ale myslę że znajdziemy:-)
nie wiem gdzie jest ten na leśnym, ale myslę że znajdziemy:-)
reklama
Mi obojętnie w sumie, może być popołudniu Nie ma już za dużo czasu na dogadywanie, więc: spotykamy się jutro po południu na placu zabaw na Leśnym. Godzina 16? 17? Jak wolicie?
Do reszty dziewczyn: spotykamy się już jutro, więc określajcie się pilnie kto chętny:
1. Arabella
2. Madziara
3. Kasiad
Kto jeszcze? Proszę kopiować listę i dopisywać się do niej.
Do reszty dziewczyn: spotykamy się już jutro, więc określajcie się pilnie kto chętny:
1. Arabella
2. Madziara
3. Kasiad
Kto jeszcze? Proszę kopiować listę i dopisywać się do niej.