reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

reklama
my nie wiemy, czy dotrzemy:-(, bo Piotrek od wczorak kaszle i kicha:-(, zaraził się od niani, która ma zapalenie oskrzeli,
czyli jak będzie lepiej, to przyjdziemy:tak:, a jak się pogorszy, to - nie:-(

Tak,tak o 13 stej przed Palacem Mlodziezy :-)...mi Wika juz marudzi od trzech dni bo jej pokazalam zdjecia "U Kubusia" i ciagle pyta kiedy tam pojdziemy wiec ja napewno jutro sie stawiam...:-)

Hej dziewczyny ja też jeszcze nie wiem czy bede bo dzis mi Dominika zwymiotowała z samego rana.
Nie wiem czy coś ja rozkłada.
Mam nadzieje że nic się więcej nie rozwinie.

chyba nie bede oryginalna jak napisze ze młoda sie wykurowała, ale za to mikołaja wzieło... gdybym go miała z kim zostawic, to bym przyjechała z samą wiktorynką... ale nie ma chętnego, tym bardziej ze moja opiekunka ma jutro szkołe...
kicha jak cholera :-(

reklama
To chyba wiosna tak nas wita ;-)

Dam znac jeszcze na forum jutro jak wstaniemy, ale cały czas jestem dobrej myśli!
Choc tak czytają to zastanawiam się czy ktos tam jeszcze będzie?

Do góry