reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Ja na chwilę obecną będę, mnie już gardło przestało boleć, Oli jak narazie ok. Jutro jeszcze napiszcie do 11tej np, kto się wybiera na spotkanie a kto nie. Mam nadzieję, że jednak trochę nas będzie :sorry2:

reklama
Ja się wybieram, ale możemy się tak umówić, że do 11-tej te co będą potwierdzają na forum, żeby się nie okazało, że nagle nikt nie będzie :) Z tym, że ja mam akurat przed południem trochę bieganiny więc nie wiem czy zdąże do 11-tej :confused:

Ja też nie dam rady meldować się o 11, ale gdybym nie dojechała to dam znać Kasi na komórkę.

Hej. Mam w pracy zainfekowany komp i nie uruchamia mi się Explorer...muszę czekać do poń. na interwencję informatyka ......a w chacie nie było czasu, żeby się odezwać. Ja dam znać jutro...mam nadzieję, że zdążę do 11-stej.... Siora mi jutro "sprzedaje" syna, bo ma w Toruniu zajęcia i jeszcze musze go sobie odebrać z Fordonu...:-/......a Fran poczatkowo chciał iść ale jak kuzyn przyjeżdza to już mu sie nie pali tak bardzo i mówi, że on woli szybko po kuzyna jechać :(.

ja bym chciała przyjsc, ale myślę ze nie powinnam -. potem bedziecie miec żal do mnie ze miki pozaraza Wam dzieci :baffled::sorry2:

Ja się też melduję, że będę o 13tej pod Pałacem. Ja biorę papcie dla Oliwki i dla siebie obuwie na zmianę - nie wiem jak w tym klubie, ale w Family Parku trzeba mieć buty na zmianę, albo chodzi się w skarpetach (a rodzice dostają jednorazowe ochraniacze na obuwie).

Renifer, musisz sama ocenić, czy Miki jest tylko zaziębiony czy to coś poważniejszego. Zaziębionych dzieci i tak pewnie będzie trochę, więc jeden w tą czy w tą nie robi różnicy ;-) Ale jak coś poważniejszego z temperaturą, to lepiej w domu zostać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry