reklama
Hej;-)
Dzięki Izka za PW:-)
Coś ostatnio nie mam weny na bb, dlatego nie wiedziałam o spotkanku, bo czytam cos sporadycznie... W zasadzie to nie mam chyba żadnych planów na srodę, wiec w sumie czemu nie, chętnie się z Wami spotkam, o ile nic mi nie wyskoczy:-)
Pozdrowionka:-)
Dzięki Izka za PW:-)
Coś ostatnio nie mam weny na bb, dlatego nie wiedziałam o spotkanku, bo czytam cos sporadycznie... W zasadzie to nie mam chyba żadnych planów na srodę, wiec w sumie czemu nie, chętnie się z Wami spotkam, o ile nic mi nie wyskoczy:-)
Pozdrowionka:-)
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
postaram sie ale nie moge na 100% potwierdzic
Ja nie poszczę a pizze chętnie wciagne
Ja nie poszczę a pizze chętnie wciagne
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Noo Aga,staraj sie...im wiecej nas tym lepiej:-)...Sali,przykro:-(...
A gdzie sie umawiamy,od strony Bazyliki czy od Jagiellonskiej???
A gdzie sie umawiamy,od strony Bazyliki czy od Jagiellonskiej???
sali04
Mama-to moja kariera
Ja bym mogła w piątek,ale cóz jestem w mniejszości
Kasia a ta pizza w pizza hut to na osobe 20 zł i jesz ile chcesz po jednym kawalku z róznych rodzajów a nie sadze zeby ktoś zjadł wiecej niz jedna,ale mozna wziąsc jedna na pare)
Kasia a ta pizza w pizza hut to na osobe 20 zł i jesz ile chcesz po jednym kawalku z róznych rodzajów a nie sadze zeby ktoś zjadł wiecej niz jedna,ale mozna wziąsc jedna na pare)
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny u mnie powiedzenie "jak nie urok to sraczka" sprawdza się w 100% myślałam, że plecy pokrzyżują mi plany ale ból nie jest jakiś tragiczny więc bym się dotelepała ale coś czuję, że rodzinne "sranie" mnie powtrzyma... boska jelitówka