Hej, hej.... jestem..... jak dobrze doczytałam to spotkanie bez dzieci a ja w tym tygodniu mam wolne i siedze z dzieckiem, pizza odpada bo to środa popielcowa jak dobrze dni rozszyfrowałam a i środowe spotkanie foto może mnie wykluczyć. Tak więc czekam spokojnie co ustalicie i w ostatniej chwili dam znać bo duzo niewiadomych u mnie!
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
No niiie,Iza my tu dla Ciebie a Ty co:-(?????????
To co robimy??? Focus,sroda,pizza hut 17,18 sta??? Za duzo to nas nie bedzie:-(....
To co robimy??? Focus,sroda,pizza hut 17,18 sta??? Za duzo to nas nie bedzie:-(....
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Mi tam caly tydzien pasuje,ja sie dostosuje,tylko prosze o konkret bo za duzo czasu nie mamy;-)...JJ wczesniej wspomniala ze odpada jej wtorek i czwartek;-) wiec jak???
Może i bym dala rade w srode ale tak jak pisalam to dzień postny wiec patrzec na pizze to będą dla mnie tortury Co do Martynki to była u babci cały tydzień więc nie moge przeginać! Jak będzie spotkanie foto to bym uciekła przed 19stą ;-)
Wtorek i czwartek odpada.
Wtorek i czwartek odpada.
mucha666
matka wariatka
Wiecie co ja się obawiam że jak zaczniemy kombinować to do spotkania nie dojdzie Nigdy nie ma trakiego terminu żeby wszystkim pasowało. Co do wyjścia wczesnego to ja też będe mykać koło 19 bo chłopaki trochę panikują jak mnie nie ma wieczorem :-(
To zostawmy tę srodę.
Iza przecież możesz pizze wegetariańską zamówić i masz postne danie
Ja będę o 17-tej czekać przed Pizza Hut w Focusie, kto będzie miał ochotę ten się dołaczy - mam nadzieję, że nie będę sama
Ja będę o 17-tej czekać przed Pizza Hut w Focusie, kto będzie miał ochotę ten się dołaczy - mam nadzieję, że nie będę sama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Ja tez bede...chyba ze cos sie wydarzy...
Nie masz serca
Nie ma tam czegos z dobra kawką? Może to będzie lepsze miejsce? Nie pościcie????
reklama
Izka ja też staram się postu trzymać, ale jak zostanie pizza to wegetariańska i będzie mój jeden syty posiłek, kawa też się jakaś znajdzie, w focusie jest np. sowa i grycan Ja nadal podtrzymuję, że powinnam być, chyba że coś wypadnie.