reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

My również dziękujemy za spotkanie.Szatany już w łózkach i powoli idą spać. Miło było poznać, chociaż i tak nie czaję dobrze kto był kto :-D. Czekamy na plener

reklama
mucha, jakie szatany?? To aniołki przecież. I jakie śliczne chłopaki!

Dzięki za spotkanko. Już nie mogę się doczekać kolejnego. Szczególne podziękowanie dla Izy za organizację, rezerwację itd.

Ja również dziękuję za miłe spotkanko, było super, dzieciaczki wspaniałe i czekamy na następne :-)
Pomysł na ognisko extra !!!

Izka dzięki za organizację.
Pozdrowionka

Iza dzięki za organizację.
Dla takiej ilości osób przydałby się okrągły stół :D

My dotarliśmy do domu dopiero przed 19-tą bo jeszcze odwiedziliśmy rodzinkę w Fordonie. Droga powrotna już bez przygód :D Jechałyśmy z przesiadką, poza tym było chłodniej i to chyba pomogło :)

My również dziękujemy :)
Iza - wyszło rewelacyjnie, jeszcze raz dziekuje:)

Ognisko fajny pomysł :)

Mi przeszkadzał strasznie zapach czosnku a Wam??:D

reklama
Bardzo miłe spotkanie :) Następnym razem plener, a miejsce na ognicho i piknik mamy naprawdę fajne :)
Mnie trochę przeszkadzał zapach ( i nie koniecznie czosnku) Na końcu zrobiła się lekka zadyma, nawet szczypało w oczy :(
Mąż stwierdził,że intensywnie pachniemy pizzą i faktycznie tak było :-D
Nie ma jak to świeże powietrze i słońce! Gorąco pozdrawiam wszystkie Mamusie :-)

Do góry