reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

My również dziękujemy za spotkanie.Szatany już w łózkach i powoli idą spać. Miło było poznać, chociaż i tak nie czaję dobrze kto był kto :-D. Czekamy na plener

reklama
mucha, jakie szatany?? To aniołki przecież. I jakie śliczne chłopaki!

Dzięki za spotkanko. Już nie mogę się doczekać kolejnego. Szczególne podziękowanie dla Izy za organizację, rezerwację itd.

Ja również dziękuję za miłe spotkanko, było super, dzieciaczki wspaniałe i czekamy na następne :-)
Pomysł na ognisko extra !!!

Izka dzięki za organizację.
Pozdrowionka

Iza dzięki za organizację.
Dla takiej ilości osób przydałby się okrągły stół :D

My dotarliśmy do domu dopiero przed 19-tą bo jeszcze odwiedziliśmy rodzinkę w Fordonie. Droga powrotna już bez przygód :D Jechałyśmy z przesiadką, poza tym było chłodniej i to chyba pomogło :)

My również dziękujemy :)
Iza - wyszło rewelacyjnie, jeszcze raz dziekuje:)

Ognisko fajny pomysł :)

Mi przeszkadzał strasznie zapach czosnku a Wam??:D

reklama
Bardzo miłe spotkanie :) Następnym razem plener, a miejsce na ognicho i piknik mamy naprawdę fajne :)
Mnie trochę przeszkadzał zapach ( i nie koniecznie czosnku) Na końcu zrobiła się lekka zadyma, nawet szczypało w oczy :(
Mąż stwierdził,że intensywnie pachniemy pizzą i faktycznie tak było :-D
Nie ma jak to świeże powietrze i słońce! Gorąco pozdrawiam wszystkie Mamusie :-)

Do góry