reklama
Zapisałam się do grupy aczkolwiek z tego co widzę to jest dublowanie tematów które mamy tutaj i dla mnie to bez sensu.
madziara - chodzi o to o czym pisała sali - sa pewne rzeczy o ktorych warto gadac miedzy soba czasami - tu tak naprawde kazdy moze sobie poczytac , a po co jakies trolle maja wiedziec o nas wszystko....ja pozakladalam watki w razie w ale czy bedziemy w nich pisac...hmmm... poza tym tam wszystko bedzie przejrzyste - kto jest kim i jak ewentualnie poza forum sie ze sobą kontaktowac itp...podejrzewam ze gdzies w tym watku kazda sie przedstawila , ale komu chce sie tego szukac w natłoku wszystkich postów... ...tak sobie mysle JA
annakryspin
Zaciekawiona BB
Uważam,że to super pomysł ... Jestem tutaj 'nowa' i jest to dla mnie duże ułatwienie,żeby poznać Was bliżej Mamusie Wśród tych wszystkich postów ciężko wygrzebać i posklejać do kupy informacje o każdej z Was. A teraz już wiem 'Kto jest Kto'. Pozdrawiammadziara - chodzi o to o czym pisała sali - sa pewne rzeczy o ktorych warto gadac miedzy soba czasami - tu tak naprawde kazdy moze sobie poczytac , a po co jakies trolle maja wiedziec o nas wszystko....ja pozakladalam watki w razie w ale czy bedziemy w nich pisac...hmmm... poza tym tam wszystko bedzie przejrzyste - kto jest kim i jak ewentualnie poza forum sie ze sobą kontaktowac itp...podejrzewam ze gdzies w tym watku kazda sie przedstawila , ale komu chce sie tego szukac w natłoku wszystkich postów... ...tak sobie mysle JA
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Mnie nie bedzie!!! Wktorcia ma ponad 38st goraczki!!!
Przykro mi....:-(.
Przykro mi....:-(.
reklama