reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

reklama
Zapisałam się do grupy aczkolwiek z tego co widzę to jest dublowanie tematów które mamy tutaj i dla mnie to bez sensu.

Zapisałam się do grupy aczkolwiek z tego co widzę to jest dublowanie tematów które mamy tutaj i dla mnie to bez sensu.

madziara - chodzi o to o czym pisała sali - sa pewne rzeczy o ktorych warto gadac miedzy soba czasami - tu tak naprawde kazdy moze sobie poczytac , a po co jakies trolle maja wiedziec o nas wszystko....ja pozakladalam watki w razie w :) ale czy bedziemy w nich pisac...hmmm... poza tym tam wszystko bedzie przejrzyste - kto jest kim i jak ewentualnie poza forum sie ze sobą kontaktowac itp...podejrzewam ze gdzies w tym watku kazda sie przedstawila , ale komu chce sie tego szukac w natłoku wszystkich postów...:) ...tak sobie mysle JA :-D

Wszystkie chętne laseczki z listy gotowe do spotkania????
Jutro przedpołudniej dzwonie i potwierdzam rezerwacje :)
Nie wiem co z Martyną bo zaczyna smarkać.... ale jakby co przyjade sama :)

madziara - chodzi o to o czym pisała sali - sa pewne rzeczy o ktorych warto gadac miedzy soba czasami - tu tak naprawde kazdy moze sobie poczytac , a po co jakies trolle maja wiedziec o nas wszystko....ja pozakladalam watki w razie w :) ale czy bedziemy w nich pisac...hmmm... poza tym tam wszystko bedzie przejrzyste - kto jest kim i jak ewentualnie poza forum sie ze sobą kontaktowac itp...podejrzewam ze gdzies w tym watku kazda sie przedstawila , ale komu chce sie tego szukac w natłoku wszystkich postów...:) ...tak sobie mysle JA :-D
Uważam,że to super pomysł ... Jestem tutaj 'nowa' i jest to dla mnie duże ułatwienie,żeby poznać Was bliżej Mamusie :) Wśród tych wszystkich postów ciężko wygrzebać i posklejać do kupy informacje o każdej z Was. A teraz już wiem 'Kto jest Kto'. Pozdrawiam

reklama
Do góry